xfuxaszx Atrašyta Balandžio 11, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 11, 2013 uzpildyta :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Balandžio 11, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 11, 2013 Atlikta Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Balandžio 15, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 15, 2013 Dėkoju visiems už pagalbą atliekant tyrimą. Viso atsakė 133 respondentai. Duomenys apdorojami, darbas rašomas. Gal kam bus įdomu, įkeliu vieną iš demografinių figūrų. Lentelė kaip sakant anoniminė, vardų nėra. Ji bus tarp viešai prieinamų duomenų. Joje matomas respondentų pasiskirstymas pagal amžių. Galima visokias išvadas daryti :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ping Atrašyta Balandžio 17, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2013 Dėkoju visiems už pagalbą atliekant tyrimą. Viso atsakė 133 respondentai. Duomenys apdorojami, darbas rašomas. Gal kam bus įdomu, įkeliu vieną iš demografinių figūrų. Lentelė kaip sakant anoniminė, vardų nėra. Ji bus tarp viešai prieinamų duomenų. Joje matomas respondentų pasiskirstymas pagal amžių. Galima visokias išvadas daryti :) fitinsi ir gausi tradicinį Gausą. :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Balandžio 17, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2013 Aš jau žinok ne visus mandrus SPSS žodelius pamenu. Ką tokį? Nes pas mane tokio dalyko tyrime neprireikė kolkas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ping Atrašyta Balandžio 17, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2013 Nežinau ar socialiniuose moksluose to reikia, tačiau tiksliuosiuose pateikiant tokius duomenis dažniausiai aproksimuojam juos, kad parodyti kažkokią tendenciją. Na o gamtoj dažniausiai viskas aproksimuojasi arba į eksponentę arba į Gauso funkciją (varpo formos). Pas tave akivaizdžiai truputuką "šleivas" gausas (yra tekę baisesnių matyti, kur žmonės per kelis taškus jį bando fitinti :D ). Staigiai čia primečiau, nėr laiko daug, tai nežaisiu, nes reikia parametrus paderinti. :)http://www.part.lt/img/d87f5fce586f498ef4cafc745dfcf172474.pngP.S. Daryta ne su SPSS, bet jei reiks pagalbos su duomenų analize - kreipkis. :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
xamucumo Atrašyta Balandžio 17, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2013 Kai dariau Magistrini darba mes (veterinarai) skaiciavom vidurkius, dispersija (ANOVA), koreliacija ir patikimumus. :) Nu ir aisku daug daug lenteliu -) kad visa tai parodit. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Speedle Atrašyta Balandžio 18, 2013 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 18, 2013 Susidėliosi pagal amžiaus grupes ir turėsi tą normalų pasiskirstymą (daugiau ar mažiau). Ne ta vieta, kur perdaug reiktų sukt galvą, jei ir neatitinka :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Balandžio 18, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Balandžio 18, 2013 Kadangi amžius pas mane buvo kontrolinis klausimas ir tyrime nedalyvavo kaip sudėtinė kitų analizių dalis - aš jo į kategorijas neskirstau. GAUS gal čia bus Normal distributio kreivė? :) Aš su K-S ir Shapiro testais ją tikrinau... Beto perversti iš scale į ordinal prarandamas matavimo jautrumas. Jau geriau pratransformuoti ir tada bandyti. Jeigu nesigauna Normal, juk be Normal distribution gali Spearman'o koreliaciją naudoti :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar