Duster Sukurta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Sukurta Vasario 19, 2013 Sveiki , Norėčiau paklausti airsofto Organizatorių ar Įkūrėjų .Mane domina Informacija apie reikalavimus ir taisykles naujo Airsofto projekto įgyvendinimui.Jei esate susidūręs su klausymais iškylančiais norint atidaryti nauja žaidimo "Aikštele". Prašau pasidalinkite informacija.Už bet kokia informacija iš anksto dėkoju. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 Siūlau tau pasižiūrėti kas organizuoja žaidimus, tada rašyti tiesiogiai organizatoriams tau rūpimus klausimus. Manau tikrai pagelbės. O dabar net neaišku kas tave konkrečiai domina Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 Pradziai tapk matomu bei zinomu LSB (Lietuvos Straikbolo Bendruomene) nariu (uzsiregistruok LSK, padalyvauk zidimuose).Tada kreikis i Admina bei GM kluba.Nes tikrai keista, kai katik uzsiregistravusio zmogaus pirmas pranesimas yra apie "aiksteliu" atidaryma bei projektu igyvendinima!Jei cia noras pradeti grynai komercini projekta bei pasinaudoti musu bendruomene, kaip pasipelnymo objektu... :blink: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Duster Atrašyta Vasario 19, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 Dekui uz pasiulymus, Mano postas ir yra skyrtas organizatoriams , mane domina visa informacija apie tai. ipatyngai apie zemetvarkos ir saugumo reikalavimus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Vasario 20, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 20, 2013 Dekui uz pasiulymus, Mano postas ir yra skyrtas organizatoriams , mane domina visa informacija apie tai. ipatyngai apie zemetvarkos ir saugumo reikalavimus.T.y. tau kažkas turi biznį padaryti už tave ? Jei kils klausimų skambink 869919906 pakonsultuosime. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Duster Atrašyta Vasario 21, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Manau Airsofto benduomenes pletimas iseitu visiems i nauda. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Vasario 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Duster - jei kils klausimų skambink 869919906 pakonsultuosime. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Duster Atrašyta Vasario 21, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Dekui , butinai paskambinsiu. o jus vilnietis? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Vasario 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Kodel man atrodo kad Duster yra nepilnu 16 metu vaikas, kuris galvoja kad jam visi pades prasukt bizni? Ir net nesugeba aiskiai matomame profile location izvelgti, kad jam atrasantis zmogus yra is Vilniaus? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dzeimsas Atrašyta Vasario 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Duster - jei kils klausimų skambink 869919906 pakonsultuosime.Atsiprašau, o Jūsų telefonas vietinis ar mobilus? :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Duster Atrašyta Vasario 21, 2013 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Butu uzteke " Taip" :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Vasario 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Butu uzteke " Taip" :)Gal tu jau nieko nebesakyk.... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Morka Atrašyta Vasario 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2013 Atsiprašau, o Jūsų telefonas vietinis ar mobilus? :DKoks tinklas? (pas mane Pildyk) ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Vasario 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 22, 2013 Rasykit sms. Nes pas man mikrofonas suluzes, negirdziu ka sako. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dzeimsas Atrašyta Vasario 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 22, 2013 o pamajakinus atskambinat? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Vasario 22, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 22, 2013 Tema isemta: klausimai uzduoti, atsakymai gauti, mobilaus rysio operatoriai bei atsakovu geografine lokacija suzinota :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai