Andr Sukurta Lapkričio 4, 2012 Pranešti Share Sukurta Lapkričio 4, 2012 Sorry Jeigu jau kazkur Yra panasi Tema.. Man idomu ar is Orinuko , kas nors perka isvis ? :) Kainos ten labaaai mazos.. vat ir sudomino ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Sorry Jeigu jau kazkur Yra panasi Tema.. Man idomu ar is Orinuko , kas nors perka isvis ? :) Kainos ten labaaai mazos.. vat ir sudomino ;) ...dežavu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andr Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 4, 2012 ...dežavu ??? :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas12 Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Tai pirk ir turesi ka kabinti ant sienos Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tadui Atrašyta Lapkričio 4, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 4, 2012 ??? :) Jei tau iki 18m tiks ginklas ir is 'Orinuko'.Jei nori zaisti airsofta - naujas kinietiskas ginklas kainuoja nuo ~600Lt.Gali pasiieskoti pigesnio deveto varianto, forume laiks nuo laiko parduoda.Zmones stebuklu nebuna. Nauji ginklai uz 300Lt kuriu komplekte ir akiniai ir lazerinis taikiklis ir dar BB'sai dovanu, saudo 20m, ju gearboxai is plastmases.T.y. zaislai vaikams. Koks ju patvarumas - spreskit patys. Ar dalyvautum kalnu dviraciu varzybose su plastmasiniu triratuku ish zaislu parduotuves? Taip jis vaziuos, tik koks bus rezultatas ir ar jis baigs trasa? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
k1skis Atrašyta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 Orinuke pirkau ginklus nieko gero puse ginklu kuriuos turiu atsiranda greit defektai...plius ap***** kaip reikalas. Pardave man naudota jau ginkla su sugadinta dezute ir neveikiancia apkaba kaip taip galima tik piz**** duot jam.. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
komjaunimas Atrašyta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 suvedus zodi orinukas aukstai desineje puseje yra 13 temu, kuriuose aptartas orinukas.lt ir visur bus parasyta tas pats - popieriniai zaislai vienam savaitgaliui i skarbonke pasaudyti... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
xamucumo Atrašyta Vasario 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2013 Orinuke pirkau ginklus nieko gero puse ginklu kuriuos turiu atsiranda greit defektai...plius ap***** kaip reikalas. Pardave man naudota jau ginkla su sugadinta dezute ir neveikiancia apkaba kaip taip galima tik piz**** duot jam..Oi oi! Dabar laukite PM zinutes is orinukas atstovo kuris reikalaus pasiaiskinti, pateikti pavizdziu, arba bus atata :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
^^Warman^^ Atrašyta Birželio 14, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 14, 2013 pirkau is ten ginkla, tai jis nakti man miegant pradejo saudyti, uztrumpino turbut,subyrejo gearboxas i sipulius, ten vien plastmase ir ta plastelino kietumo lygio. neapsimoka pirkti is ten airsofto zaidimui. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariukaas Atrašyta Birželio 14, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 14, 2013 NAKTI??? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Birželio 15, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 15, 2013 Mu aš visko matęs ir girdėjęs... bet čia jau užribis :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Winston Atrašyta Birželio 16, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 16, 2013 Mu aš visko matęs ir girdėjęs... bet čia jau užribis :D Man ir Dboys M4 toki poksta buvo iskretusi zaidimo metu, kaip paaiskejo Lipo akumo balansavimo jungtis prisiliete prie korpuso ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bita Atrašyta Gegužės 31, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2014 Sveiki,Esu gan zalias airsofte ir noreciau pirkt pirma savo ginkla sioje parduotuveje ir noriu suzinoti jusu nuomone apie si ginkla http://orinukas.lt/airsoft-automatai/metalinis-airsoft-automatas-atlenkiama-buoze-ak47s . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Valentinas Atrašyta Gegužės 31, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2014 Taigi tu toki pat klausima uzdavinejai pries kelias savaites Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bita Atrašyta Gegužės 31, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2014 Oi sory uzmirsau kad postinau . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
wYnz Atrašyta Gegužės 31, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2014 Sveiki,Esu gan zalias airsofte ir noreciau pirkt pirma savo ginkla sioje parduotuveje ir noriu suzinoti jusu nuomone apie si ginkla http://orinukas.lt/airsoft-automatai/metalinis-airsoft-automatas-atlenkiama-buoze-ak47s . Pirmiau pasiskaityk aukščiau esančius postus, prieš klausdamas to paties, juk viskas juodai ant balto parašytaŠtai atsakymai į tavo klausimą: suvedus zodi orinukas aukstai desineje puseje yra 13 temu, kuriuose aptartas orinukas.lt ir visur bus parasyta tas pats - popieriniai zaislai vienam savaitgaliui i skarbonke pasaudyti... pirkau is ten ginkla, tai jis nakti man miegant pradejo saudyti, uztrumpino turbut,subyrejo gearboxas i sipulius, ten vien plastmase ir ta plastelino kietumo lygio. neapsimoka pirkti is ten airsofto zaidimui. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Timas Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Mano draugas pirko iš orinukas.lt pistoleta. Tai po savaitės išmetė į šiukšledėžę. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Timas Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Aš norėčiau pasiteirauti. Ar iš airsoftas.lt snaiperio ginklas WELL MB4412A už 190 eurų yra patikimas airsoft žaidimams? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
blackghost Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 turiu well mb4412a neblogas tik silpnokas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Timas Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Norėčiau paklausti. Ar aš budamas 13m. galėčiau dalyvauti (pvz: Ukmergės r. Kopūstėlių k. būvusi raketų bazė) organizuojameme airsoft žaidime? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ASG Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Norėčiau paklausti. Ar aš budamas 13m. galėčiau dalyvauti (pvz: Ukmergės r. Kopūstėlių k. būvusi raketų bazė) organizuojameme airsoft žaidime? Prašom paskaityti forumą, o dar geriau kreiptis į orgus :). Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
blackghost Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 seip nelabai kas nori nepilnamecius imt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 "Ka pasakysit apie Orinukas Parduotuve ?" Kuo šitas temos pavadinimas siejasi su nepilnameciais airsofte? Gal nebent tuo,kad temoje minima parduotuve yra darzelinukams skirtu zaislu platinimo lygio. Apie vaikus zaidimuose yra isdiskutuota daug sykiu, cia nera ka daugiau pridurti ir tolesnes kalbos yra niekines,nes kartojasi viskas,kas jau buvo pasakyta pries tai forume. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darko Atrašyta Liepos 15, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 15, 2016 "Ka pasakysit apie Orinukas Parduotuve ?" Kuo šitas temos pavadinimas siejasi su nepilnameciais airsofte? Gal nebent tuo,kad temoje minima parduotuve yra darzelinukams skirtu zaislu platinimo lygio. Apie vaikus zaidimuose yra isdiskutuota daug sykiu, cia nera ka daugiau pridurti ir tolesnes kalbos yra niekines,nes kartojasi viskas,kas jau buvo pasakyta pries tai forume.skaityt vaikai nemoka, bet nori airsofta zaist :lol: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar