Dainius.matutis@gmail.com Sukurta Spalio 26, 2012 Pranešti Share Sukurta Spalio 26, 2012 Kokios detuves tinka? Ar tinka mid cap M 4 detuviu tipai siam ginklui? Gal kas zinot. Zadu pirkti LMF Defender 2000 ir noriu susikomplektuoti kad viska iskar gauciau. tai klausimas butu kokio tipo detuves tinka siam ginklui. Didelis dekui uz atsakyma. P.S. jei kartais topikas nukeliaus i netinkama vieta labai atsiprasau moderatoriu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MetalBeast1986 Atrašyta Spalio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2012 Pats naudoju LMT Defender RIS ir prie jo m4/m16 detuves DBOYS ir Classic army. Iskarto ne visos detuves graziai fiksavosi, reikejo nestipriai prispaust, bet su laiku apsitryne ir viskas kaip ir normaliai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GSP Atrašyta Spalio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2012 man kolkas nera problemu nei su d-boys nei su MAG Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainius.matutis@gmail.com Atrašyta Spalio 26, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2012 Aciu labai uz informacija. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainius.matutis@gmail.com Atrašyta Lapkričio 7, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 7, 2012 Domina dar tokia informacija. Dabar turiu ta gun. ateinu i zaidima ir jis parodo 129m/s hronometra ir manes neleidzia zaisti su juom net jei ir yra stock? Kiek suprantu jis turetu patekti 3 ginklu grupe. Savaime aisq turiu back ginkla. o sita pirkau kad gamikliskai jis butu patvarus ir nieko jam ten daryti tiuninguot nereiktu. Kas gal galit padet su mano klausimais? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Lapkričio 7, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 7, 2012 Domina dar tokia informacija. Dabar turiu ta gun. ateinu i zaidima ir jis parodo 129m/s hronometra ir manes neleidzia zaisti su juom net jei ir yra stock? Kiek suprantu jis turetu patekti 3 ginklu grupe. Savaime aisq turiu back ginkla. o sita pirkau kad gamikliskai jis butu patvarus ir nieko jam ten daryti tiuninguot nereiktu. Kas gal galit padet su mano klausimais? Jokio skirtumo ar jis stock'inis ar pats tiuningavai. Jeigu viršija, tai viršija. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dainius.matutis@gmail.com Atrašyta Lapkričio 7, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 7, 2012 aciu kas spejot pasiziureti i mano feil. 120-125m/s . tai jis pateks i 2 lygi. ir viskas ciki. dekui ir sorry uz daugyybe nesamoningu zinuciu :) perskubejimas ir toks jaudulys neigera ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai