Svečias malboro Sukurta Spalio 18, 2012 Pranešti Share Sukurta Spalio 18, 2012 Ar yra cia Trakiskiai zaidziantis airsofta ??? Butu idomu pazaisti airsofta ar seip info pasidalinti ... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Brutus Atrašyta Spalio 18, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 18, 2012 Ar yra cia Trakiskiai zaidziantis airsofta ??? Butu idomu pazaisti airsofta ar seip info pasidalinti ... 28 dieną šalia Trakų vyks žaidimas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svečias malboro Atrašyta Spalio 18, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 18, 2012 28 dieną šalia Trakų vyks žaidimas. zinau . man idomu kas is trakiskiu air softa ar zaidzia Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Brutus Atrašyta Spalio 18, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 18, 2012 zinau . man idomu kas is trakiskiu air softa ar zaidzia Suprantu. Tiesiog, jei kartais trakiškiai neužsuktų į skelbimų skiltį, tai visad kažką galėsi pamatyti ten. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
P01S0N Atrašyta Spalio 19, 2012 Pranešti Share Atrašyta Spalio 19, 2012 Ar yra cia Trakiskiai zaidziantis airsofta ??? Butu idomu pazaisti airsofta ar seip info pasidalinti ... Aš netoli Trakų randuosi :rolleyes: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imantas Atrašyta Lapkričio 12, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 12, 2012 As is lentvario trakai cia pat :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dvorf Atrašyta Lapkričio 15, 2012 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 15, 2012 As bazuojuosi Trakuose Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar