Warbeast Sukurta Spalio 24, 2005 Pranešti Share Sukurta Spalio 24, 2005 Taigi broliai ir seserys iðkilo egzistencinis klausimas: kurie dantraèiai duoda geresná sukibimà ?(arba kitaip: "surask 10 skirtumø" ) A) Helical Gears B) Flat Gears Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
axien Atrašyta Spalio 25, 2005 Pranešti Share Atrašyta Spalio 25, 2005 Man bent jau atrodo, jog A variantas duos geresni sukibima Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Psicho Atrašyta Spalio 26, 2005 Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2005 Man tai atrodo kad daug maz vienodas sukibimas, mano supratimu vienintelis skirtumas (bent jau vizualiai ziurint i nuotraukas ) tai kad helical gears turi ilgesnius dantukus kas turetu sumazinti slegima kadangi jis turetu pasiskirstyti per didesni plota. Bet cia mano neprofesonali nuomone. Geriausiai butu ieskot tokio info internete, ten bent kas nors turetu but. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Spalio 26, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2005 Atradau labai daug diskusiju del shiu dantrachiu. Pasirodo helical dantrachiai labai zhenkliai sumazhina apkrova ant dantrachiu. tai labai naudinga , statant galingas spyruokles. Taip pat yra pastebeta jog ne taip greit ishsikrauna akumas su jais. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Spalio 26, 2005 Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2005 Bet ir kaina ju... pas lenkus 449.00zù...... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Spalio 26, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 26, 2005 UK jie apie 49 svarus kainuoja Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vini_the_Puh Atrašyta Spalio 27, 2005 Pranešti Share Atrašyta Spalio 27, 2005 Bet man toks jausmas, kad pvz jei kazkuri dalis smarkiai issinesios, tai strigs viskas. Paprasti dantukai jei issinesioja, vistiek yra pakankamas sukibimas, o cia reikes didesnio preciziskumo, todel ir problemu gali but. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Spalio 27, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 27, 2005 Na man nera kitos isheities, nes labai daug nusiskundimu jog idejus i ICS M120 spyruokle, motoro dantrantis pabyra. o vat tie helical dantrachiai labai zhenkliai apkrova nuima. Bandysiu pakeisti ir pazhiuresiu kas gausis. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TaHkucT Atrašyta Spalio 29, 2005 Pranešti Share Atrašyta Spalio 29, 2005 reikia nepamirst kad jie sumazina "zaislini" garsa, nes dantukai nepraranda kontakta gelical dar reikalauja gerus brushings Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar