P01S0N Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Busiu as +1 bet as nezinau adreso,jai kas galit atsiuskit tikslu adresa.dekuj http://www.maps.lt/map/default.aspx?lang=lt#obj=527668;6081787;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=527617,6081841&z=2000&lrs=hybrid,stops,zebra Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
adomasdk Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 As maciau bet man neatidaro,gal su pc pas mane ne tiap:-) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Brutus Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 As maciau bet man neatidaro,gal su pc pas mane ne tiap:-) Pabandyk čia. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
adomasdk Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 28, 2012 Jo sitas geras:-) acu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Sadys & "co" 4-6 zmones Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vitaras Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 3 LEGIONAS Kolkas 2 žmonės Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Brutus Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Planuoju dalyvauti. Važiuosiu iš Vilniaus. Yra vietos automobilyje. Kontaktuokit asmenine žinute (PM). Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Marine Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Busim 5se. Gal turetumet kas du maisus bbs parduot? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
samperna Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Busim 6 zmogai :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MindaugasG Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 paimu du is kauno galiu dar du max paimti...(kaip sakant del chebros :) ...) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
botanik Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Busim 5se. Gal turetumet kas du maisus bbs parduot? taip.BBs bus Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Araguner Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pietus bus ar savus pasiimt? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
botanik Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 29, 2012 paimk Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Darokas Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Dėkui visiems dalyviams , labai šiandien tvarkingai papyškinom . Botanikas - malodiec , gerai teritorija užminavo , kaip sakoma : nefig atsipalaiduoti ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
BEPX Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 isvaziuodami kolegos (Preliuda - Andrej ir Tadas)prie masinos paliko pilna bonka BBS'u butume dekingi kas rado jei grazintu Andrej - 860085857 dekui, Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
botanik Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Super žaidimas buvo, ačiū visiems ir tikiuosi bus dar tokiu susiburimų Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
citronas Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 isvaziuodami kolegos (Preliuda - Andrej ir Tadas)prie masinos paliko pilna bonka BBS'u butume dekingi kas rado jei grazintu Andrej - 860085857 dekui, BB-s bonka nepilna, bet randasi pas mane, pasiimt galima kada pageidausit. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
citronas Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Visiems didelis ačiū, malonu kai visi draugiški ir geros nuotaikos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
P01S0N Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 BB-s bonka nepilna, bet randasi pas mane, pasiimt galima kada pageidausit. Ceslovas puse sau jau atpyle :D :D :D Dekui visiems susirinkusiems, orgams uz organizavima, na ir lietui, kuris tik i pabaiga pasirode ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MindaugasG Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Liuks pasaudem:), rimta chebra, super organizatoriai, visi draugiski ir linksmi :), uzskaitau 10/10, stengsimes dalyvauti ir ateityje. tik viena beda buvo: su akiniu rasojimu teko kovoti daugiau nei su prieshu:), bet tai cia mano bedos (pachmelingas kaip shernas buvau:) ). aciu tam dedei kur skudureli akiniam gera paskolines buvo ir vyriukui su volvo is Vilniaus uz purskala:).aciu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
artikzas Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Dekui visiemas uz ger gama,zaidimas buvo super.Dar didelis aciu Mindaugui :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Araguner Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Dekui uz zaidima sekanciam kartui daugiau misijiju ir pirotechnikos taip ir neuzlipau ant minos :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
BEPX Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 30, 2012 Ceslovas puse sau jau atpyle :D :D :D Dekui visiems susirinkusiems, orgams uz organizavima, na ir lietui, kuris tik i pabaiga pasirode ;) Ne ne ne viskas okey, pasirodo puse buvo - indormacijos iskraipymas perdadant nepatikritais kanalais :D p.s. Ceslovai dėkui, perdaviau Andrejui Visiems dėkui uz zaidima !! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar