zenka Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Dėkui vaikinai už žaidima, nors kalniukas tikrai buvo gerai saugotas, bet buvom beveik užkilę :DD Žiauriai smagu buvo pro jūsų ginybą brautis. Ir dėkui snaiperiui kuris nepataikė tikrai nemažai kartų, kaskart girdėjau pro ausis skriejančias kulkas, ir kaskart vis teko galvą žemiau leist :DD (Veidu į smėlį xD ) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zhigan_limon Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 smagu buvo pajudet. tikrai buvo nerealiu suviu dekuj priesam uz atkakluma. tikrai teko daug paprakaituoti. 10 balu lappe, visva sorry nuo 300 uz skausmingus headshotus. tikrai ne is blogos valios ir ne specialiai. peace :) veliau grazesnius suvius imesiu i youtuba Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Visva Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Kagi dėkui visiems tiek žaliems tiek mėlyniems tiek orgams. Milžinai ne ko kito o headshotų iš snaiperių ir laukiama, kitaip kokie jie snaiperiai būtų. Ypatingai dėkoju žaliųjų jaunimui, malonu matyti kai jūs kiekvienas atrandat savo žaidimo stilių. Žaidimą užskaitau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vdonatas Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Na nepamenu kada per žaidimą girdėjau tiek švilpiančių virš galvų snaiperių šūvių, bent jau trys iš jų pataikė (vienas ypač skausmingai į galva), buvo fun. Milžinas mėlynųjų bazėję (sorry) bet užknisai negyvai, iš gerosios pusės. Prisiartinti buvo neįmanoma, laukiam youtube vaizdelių. Ačiū viesiems žaliesiems už atkaklią kovą, tik žiauriai trūko radio ryšio. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
volvo740 Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 viskas puikei praejo.dauguma gerai dirbo kelatas tik kalbejo. lauksim kito karo.visiems dekui uz geima. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deimos Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Ačiū visiems už smagų pasišaudymą! Girdėjau gandus, kad mėlynųjų komandoje yra kulkosvaidininkas-maklaudas. Kadangi buvau vienintelis mėlynųjų kulkosvaidininkas, gaunasi kad esu pagrindinis įtariamasis. Tačiau noriu atsakingai pareikšti, kad «bėgdamas ir gavęs kelis bunkerius į nugarą», tikrai bučiau prisipažinęs nušautu. Be to su kulkosvaidžiu nelabai ir pabėgiosi. Bent jau man tai sunkoka. Tad greičiausiai įvyko kažkoks nesusipratimas, arba tariamas maklaudas buvo ne kulkosvaidininkas. P.S. Jeigu ir nepajaučiau kokių poros pataikymų – tikrai atsiprašau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Diadia Tankist Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 tikrai buvo nerealiu suviu dekuj priesam uz atkakluma. Geras zaidimas.Is Milzino nerealiu suviu man labiausiai patiko vienas is kokiu 90m. (aisku, i mane, pozuojanti :)). Galvojau, patrauks toki atstuma ar ne? Patrauke! Buvo fun :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lappe Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Ziogai, Ziogai, Ziogai, ir vsi 300, kam taip elgtis ziauriai su Lapemis :) Puikus zaidimas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
volvo740 Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Ziogai, Ziogai, Ziogai, ir vsi 300, kam taip elgtis ziauriai su Lapemis :)Puikus zaidimas na jo ten buve truputi be gailescio. nes atstumas buvo tikrai labai mazas.o su 200m/s uhhhh skauda. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ziogas Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Ziogai, Ziogai, Ziogai, ir vsi 300, kam taip elgtis ziauriai su Lapemis :)Puikus zaidimas ups .. Lape tikrais didelis sorriuks , bet galva tavo ,tik te maciau :) nepalikai man kito pasirinkimo :) Geras žaidimas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NEON_as Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Aciu Visvai uz obuoliukus :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lappe Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Visiems. Ziogui jokiu pretenziju. Atstumas buvo, o jei tik galva iskisau ir Zioga per velai pastebejau - mano problema :( Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PeaveyRaptor Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Dėkui, visiems, už gerą žaidimą. Į tą kalniuką bėgti ir bėgti atkaklumo tikrai reikėjo :)), o švilpiančios snaiperio kulkos šią užduotį padarė dar sunkesne. Lauksiu kitų tokių žaidimų. ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
adomasdk Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2012 Dekuj visiems uz smagu zaidima :-) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai