Karlos Sukurta Gegužės 28, 2012 Pranešti Share Sukurta Gegužės 28, 2012 Sveiki.. Netiketai nustojo veikti mano AEG (TM m4)... Esu visiskas naujokas ir tai pirmasis mano ginklas, panaudojau gal pora menesiu.. Po pakrovimo idejau baterija, taciau, ginklas nerodo jokiu gyvybes zenklu.. Kokie yra dazniausiai pasitaikantys gedimai? Busiu labai dekingas uz informacija. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas12 Atrašyta Gegužės 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 28, 2012 Sveiki.. Netiketai nustojo veikti mano AEG (TM m4)...Esu visiskas naujokas ir tai pirmasis mano ginklas, panaudojau gal pora menesiu..Po pakrovimo idejau baterija, taciau, ginklas nerodo jokiu gyvybes zenklu..Kokie yra dazniausiai pasitaikantys gedimai?Busiu labai dekingas uz informacija. Pazek saugiklis gal perdeges, o siaip patarciau jei garantija dar yra nesti i parduotuve Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aivarizzo Atrašyta Gegužės 28, 2012 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 28, 2012 Taip, pirmiausia žėk saugiklį. Jei jis tvarkingas, žiūrėk kontaktus, pradėk nuo variklio. Jei nagų nekišai į ginklą, ten stobalov bus tokie užmaunami antgaliukai, jie gali būti tiesiog atsikabinę. Manajam M15 buvo taip irgi mažai buvau tespėjęs panaudoti... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Karlos Atrašyta Gegužės 29, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 29, 2012 Aciu uz informacija, jus visiskai teisus, tiesiog sudege saugikliukas... Buciau dar dekingesnis jeigu pasakytumete kur imanoma ju isigyti, as gyvenu Norvegijoje, tai nelabai numanau kur cia ju rasti.. Gal kokiam ebay imanoma rasti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Gegužės 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 29, 2012 Aciu uz informacija, jus visiskai teisus, tiesiog sudege saugikliukas...Buciau dar dekingesnis jeigu pasakytumete kur imanoma ju isigyti, as gyvenu Norvegijoje, tai nelabai numanau kur cia ju rasti.. Gal kokiam ebay imanoma rasti? ikisk laido gabala Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Gegužės 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 29, 2012 Nejau Norvegijoje nera elektronikos prekiu parduotuves/remonto dirbtuves arba serviso i kuri su pvz nueitum ir tau rastu analoga? Manau pasieiskot galima ir didesniam prekybos centre. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Gegužės 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 29, 2012 ikisk laido gabala nereikia net laido, saugiklio kontaktai puikiai isikisha vienas i kita (laikinas sprendimas).shiaip tai teisingai rasho kolegos, ieshkok elektronikos shopo arba kokio DIY shop'o ale senuku. tau reikia 30mm 15A arba 20A saugiklio (Geriau imk 20A)http://www.ebay.co.uk/itm/10-x-20Amp-30mm-x-6mm-Fast-Blow-Auto-Car-Glass-Fuses-20A-/120908215870?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item1c26b0f63e Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Karlos Atrašyta Gegužės 30, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 30, 2012 Aciu visiems uz pagalba. :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar