Martynas545 Sukurta Kovo 31, 2012 Pranešti Share Sukurta Kovo 31, 2012 Sveiki, pas mano airsofta nuluzo uztaisymo spyna gal kas turit kokiu pasiulymu kur galima gauti nauja? nes garantija baigesi o parduotuvej niekas neusiema. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Kovo 31, 2012 Pranešti Share Atrašyta Kovo 31, 2012 Sveiki, pas mano airsofta nuluzo uztaisymo spyna gal kas turit kokiu pasiulymu kur galima gauti nauja? nes garantija baigesi o parduotuvej niekas neusiema. As turiu pasiulima: normaliai apibudink kas tau nutiko o dar geriau nuotraukas ikelk, nes dabar isvis nieko neaisku,apie koki dar airsofta sneki???? AIRSOFTAS tai zaidimas jam negali nuluzt spina!!! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
volvo740 Atrašyta Kovo 31, 2012 Pranešti Share Atrašyta Kovo 31, 2012 pagal iraso vieta galima speti kad L96'am. ir manau kad ne spina o cilindras issinere nes idejai stipresne spiruokle ir uztraukindamas isrovei mesas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Martynas545 Atrašyta Kovo 31, 2012 Autorius Pranešti Share Atrašyta Kovo 31, 2012 Pas mane snaiperis L96 spyruokles as nekeiciau va foto http://imageshack.us/photo/my-images/560/20120331212955.jpg/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Kovo 31, 2012 Pranešti Share Atrašyta Kovo 31, 2012 turit kokiu pasiulymu kur galima gauti nauja? turiuBet kainuos apie 650Lt :D (koks klausimas toks atsakymas) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
volvo740 Atrašyta Kovo 31, 2012 Pranešti Share Atrašyta Kovo 31, 2012 turiuBet kainuos apie 650Lt :D (koks klausimas toks atsakymas) arba susirask kas turi auksines rankas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sennis Atrašyta Balandžio 1, 2012 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 1, 2012 Is rankneles matau kad tai AGM L96 , tai kad turi beda . biski . susirask gera tekintoja arba teks ilgai po forumus nardyt kol rasi detale Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar