Kotu Sukurta Gruodžio 13, 2011 Pranešti Share Sukurta Gruodžio 13, 2011 Sveiki, Norejau ikelti skelbima i pardavimu skiltyje forume, taciau niekaip negaliu sukurti ten temos. Vietoje mygtuko "Start new topic" tera uzrasas: "You cannot start a new topic". Ar tai susije su mano vartotoju, ar tai kazkokia kita problema? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gruodžio 14, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 14, 2011 Cia yra ne komercinis pardavimu tinklapis. Vis daugejant cia pasirodanciu "komersantu", kurie veikla LSB apsiriboja tik pardavimais, naujai uzsiregistravusiu zmoniu galimybes rasyti pardavimo skiltyje yra apribotos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kotu Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Na, tas "naujai uzsiregistraves", tai mano atveju yra jau 3 metai.. todel nesuprantu, kaip tai mane liecia? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Na, tas "naujai uzsiregistraves", tai mano atveju yra jau 3 metai.. todel nesuprantu, kaip tai mane liecia? Aktyvumas forume beveik nulinis. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kotu Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 15, 2011 Aktyvumas forume beveik nulinis. Jei vertinant pagal post'u skaiciu, tuomet taip, tiesa. Taciau mano atveju tai nereiskia, kad esu neseniai uzsiregistraves, juolab, kad neskaitau forumo turinio. Tiesiog pamaniau, kad parduoti savo ekipuote butu protingiausia ten, kur tam ir skirta vieta - tarp zmoniu, uzsiimanciu siuo sportu, negu kokiame skelbiu lt tinklapyje, nes jau yra buves komentaras, kad pardavineti tokius daiktus viesose skelbimuose nera labai gera mintis del per didelio demesio "ginklu realistiskumui". Nemanau,kad kam pakenkciau, patalpindamas skelbima, juolab, kad ne vakar uzsiregistravau. Bet kaip jau moderatoriai nuspresite, lai taip ir bus :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar