pitbull Sukurta Lapkričio 5, 2011 Pranešti Share Sukurta Lapkričio 5, 2011 Sweiki-turiu klausima ar kas uzsiima airsoftu is Alytaus? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Lapkričio 5, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 5, 2011 Esam dviese. Buvo ir daugiau, bet kiek žinau išsipardavę įrangą jau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pitbull Atrašyta Lapkričio 8, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 8, 2011 Esam dviese. Buvo ir daugiau, bet kiek žinau išsipardavę įrangą jau. silpnokai jei tik tiek zmoniu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lucianoo Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 8, 2011 tai jau busim 4 is alt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Svolačius Atrašyta Gruodžio 9, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 9, 2011 Aš savaitgaliais gana dažnai Alytuj būnu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vypatukas Atrašyta Liepos 24, 2012 Pranešti Share Atrašyta Liepos 24, 2012 As is Alytaus zaidziu airsoft'a.:lol: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NasTer Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Sweiki-turiu klausima ar kas uzsiima airsoftu is Alytaus? Sweiki, as noreciau pradeti zaisti airsotf, esu is Alytaus, bet nenzinau nuo ko pradeti ar kur ka pirkti ? :) gal galit ka nors patart :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deivux Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Sweiki, as noreciau pradeti zaisti airsotf, esu is Alytaus, bet nenzinau nuo ko pradeti ar kur ka pirkti ? :) gal galit ka nors patart :) varyk i nuomininkus ir nesuk galvos, o paskui skaityt . skaityt ir tada bus viskas aishku ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Esu pats iš Alytaus. Tiksliau dviese aš ir bratkis Deja jeigu nenusiteikęs pavažinėti į Kauną, Vilnių bei dar toliau užsiimti šiuo hobiu Alytuje nelabai pavyks. Nėra ten daug užsiimančių airsoftu. Peržvelk forumą, paskaitinėk temas naujokui, pardavimų srityje rasi naudotos įrangos bei parduotuves prekiaujančias nauja įranga. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NasTer Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 29, 2012 vienu zodziu :D susisieksim kai daugiau kazka suzinosiu :D ty uz info :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar