RECCE_mazas Atrašyta Liepos 5, 2012 Pranešti Share Atrašyta Liepos 5, 2012 yra ne vienas komanda Žalioji ir SOAK Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Liepos 16, 2012 Pranešti Share Atrašyta Liepos 16, 2012 Nu kazkaip vis dar niekas mane neprijungia prie minetos skype grupes, ar jau tokios nebera? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kubaz Atrašyta Liepos 17, 2012 Pranešti Share Atrašyta Liepos 17, 2012 yra ta grupė bet tylu joje, be to ir ne itin daug laiko lieka man pačiam, kad sekti naujienas. Man į PM parašyk skype savo, pakviesiu ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
^^Warman^^ Atrašyta Birželio 15, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 15, 2013 seniai jokiu nauju ziniu apie panevezio airsoftininkus sioje temoje. As svieziai iskeptas airsoftininkas, bet jokiu rysiu neiseina uzmegzti. Pavyko jums visiems susivienyti ar ne? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariukaas Atrašyta Birželio 15, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 15, 2013 Aš irgi panašiai. Esu iš Panevėžio, tik, kad ginklo negaliu nusipirkt, nes neišeina parduot DJ Aparatūros, gal kam reiktų? PM. O šiaip tai visai įdomu būtų sužinoti kaip jums ten sekasi? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vyge Atrašyta Birželio 16, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 16, 2013 seniai jokiu nauju ziniu apie panevezio airsoftininkus sioje temoje. As svieziai iskeptas airsoftininkas, bet jokiu rysiu neiseina uzmegzti. Pavyko jums visiems susivienyti ar ne?daug maz Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Birželio 21, 2013 Pranešti Share Atrašyta Birželio 21, 2013 gal einam vel alaus po bokala i babilona? kokia 22 diena, 12 valanda... gal koki jona nusausim :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 19, 2013 Kas Panevezi ar aplinkui gero dedas :)? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Lapkričio 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 24, 2013 bent as zinau kokius 20 asmenu tuom uzsiiminejanciais ir tos pacios Zaliosios paskutiniu metu stipriau reiskias PKKK klubo airsofto sakos klubasnet keista kaip tokiam kaime viens su kitu nesusiduriat :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Lapkričio 24, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 24, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=570130216390827&set=oa.463152480471210&type=1&theater Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Lapkričio 25, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 25, 2013 Nieko cia keisto, kai nieks nesiskelbia per daug :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kieša Atrašyta Lapkričio 26, 2013 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 26, 2013 Kas ieško tas randa :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Gruodžio 2, 2013 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2013 tai ka as ir darau :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Gruodžio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 3, 2013 na kelis suradai :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Gruodžio 4, 2013 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 4, 2013 ojej, visa chebra :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainyzas Atrašyta Kovo 21, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 21, 2014 Pnvz airsofterai...atsilepkit! ... Ar yra tokiu...? labas Yra zaidziam Zaliojoje kiekviena sestadieni 11val. ir sekmadieni keliose vietose jei nori suzinoti tiksliau pasuk tel 867656898 Dainius Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainyzas Atrašyta Kovo 21, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 21, 2014 Ech... nedaug Panevėžyje yra prijaučiančių airsoftui....Tarp gyvųjų skaitosi:1. Kubaz,2. Vyge,3. Paulleta,4. eNDy.Kviečiu gyvuosius (ir jei atsiras kilusių iš mirusiųjų) susitikti 2012 06 01 (penktadienį) 20:00 val. Renkamės prie Babilono II, prie tų genealių kolonų ir kartingų aikštelės.losiamZaliojoje kiekviena sestadieni 11val kas nori prisijungti skambina tel 867656898 DainiusLiaudies buna nemazai ko daugiau tuo linksmiau! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Imis Atrašyta Kovo 26, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 26, 2014 Taip pat Pkkk airsoft,gali facebooke pasiziuret Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Rugpjūčio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 29, 2014 si sekmadieni susiburimas renkames 11 valanda prie pervazos maksimos Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
XraideR Atrašyta Rugsėjo 3, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 3, 2014 As ten buvau ir jus maciau. Srato skoni jutau. Bei savais pasidalinau :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Rugsėjo 9, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 9, 2014 vienas is susirinkimu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mmazve Atrašyta Rugsėjo 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 11, 2014 sveiki visi atstovauju A.S.K ZALIOJI klubuj bet kvieciu visus ne vien klubinius sudalivauti seip zaidziame kiekviena sekmadieni. KAIP I BAZNYCIA! 11val renkames maxima (pervaza) aiksteleje ir tada judam lik privataus misko. jei kas susidomejot skambinkit man 864140449. toje foto esu ir as :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Rugsėjo 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 12, 2014 pamaiva :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar