MeXiukas Sukurta Rugpjūčio 8, 2011 Pranešti Share Sukurta Rugpjūčio 8, 2011 Sveiki, Draugas paliko man neveikianti M4, sumasciau sutvarkyti ji, patikrinus viska, pasirode kad neveikia varykliukas, kadangi esu biski zalias, tai noreciau paklausti ar cia yra short, mid ar long motor? (nuotrauka cia - http://pic.1k.lt/i/photo0468.jpg ) Ir gal kartais zinote kur galima Vilniuje butu nusipirkti nebrangiai ji? Ebay radau pigiausia uz ~26$ http://cgi.ebay.com/High-Tech-Tubro-Custom-Airsoft-Motor-AEG-M-Series-4-/150612133730?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item23112ec762#ht_1827wt_952 (profesionalaus nereikia man) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zhigan_limon Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 M4 motoriukas yra Long jeigu neveikia tai nereiskia kad jis blogas pabandyk tiesiogiai pajungti. gal iki jo elektra neadeina Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MeXiukas Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 M4 motoriukas yra Long jeigu neveikia tai nereiskia kad jis blogas pabandyk tiesiogiai pajungti. gal iki jo elektra neadeina Bandziau, neveikia. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Bandziau, neveikia. is nuotraukos aiskiai matosi kad sudilo sepeteliai, pakeisk juos ir vel viskas gerai veiks. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MeXiukas Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 is nuotraukos aiskiai matosi kad sudilo sepeteliai, pakeisk juos ir vel viskas gerai veiks. Dekui, reiks pabandyti. Gal kartais zinote, kur galima tokiu sepeteliu nusipirkti? elektronikos parduotuveje bus? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GSP Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 ziurek airsofto parduotuvese, esu mates www.airsoft.lt ir berods www.airstrike.lt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
RAP_Julius Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2011 Taip pat gali bandyt pasiklaust RC modelistų parduotuvėse dėl šepetėlių. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar