Siroj Sukurta Gegužės 22, 2011 Pranešti Share Sukurta Gegužės 22, 2011 Sveiki, esu zhalias airsoft'o zhaidejas. Esu dalyvaves viename mushyje ir ishsinuomavau Jing Gong G36C. Man shis ginklas labai patiko. Internete pazhiurejes kaina nustebau, kad airsoftas.lt shis ginklas kainuoja tik 550 Lt. Ir shtai noreciau paklausti, ar ilgai man laikys JG G36C be tiuningo? Ish anksto aciu, Siroj Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas12 Atrašyta Gegužės 22, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 22, 2011 tai ziurint kaip naudosi jei priziuresi, ilgiau o siaip visaip buna nieko amzino nera Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Marenas Atrašyta Gegužės 22, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 22, 2011 as turiu jau puse metu, 5 kartus dalyvavau zaidimuose ir jokiu problemu neturiu, bet sios ar kitokios firmos galima ir pigiau rasti. Deveta netgi galima pirkti, nes gan patikimi ir prieziura nera brangi, lyginant su M klases Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Siroj Atrašyta Gegužės 22, 2011 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 22, 2011 O kokia buna jo vidutinishka jo gyvenimo trukme? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Gegužės 22, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 22, 2011 http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?showtopic=7015 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai