dzeimsas Atrašyta Sausio 10, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 10, 2013 spaudi ant jo profilio (nic'ko) ir send me a message... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deivux Atrašyta Sausio 10, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 10, 2013 nu tai taip ir as moku.... bet tai chia downgrade lyginant su senaja versija patogumo prasme zhiurint... na bet.. achiu :) shita pratima mokejau :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liniux994 Atrašyta Sausio 10, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 10, 2013 nu tai taip ir as moku.... bet tai chia downgrade lyginant su senaja versija patogumo prasme zhiurint... na bet.. achiu :) shita pratima mokejau :)uzvesk kursoriu ant zmogaus nick'o ir palauk sekunde. Atsiras lentele tokia, ten ir bus sitas mygtukas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deivux Atrašyta Sausio 13, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 13, 2013 dekui, veikia, ne taip kaip senajam, bet bent jau nereikia vaikshiot ratais kol PM parashysi :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 Sveiki,jau tris dienas View New Content rodo tuščią, tarsi dieną nebūtų naujų pranešimų. Tačiau jei peržiūriu forumą tiesiogiai - dienos pranešimų yra.Spėju, jog klaida iš mano pusės. Kas galėtų būti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Darokas Atrašyta Gegužės 2, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 2, 2014 Man buvo panašiai su Mozilla Firefoxu ir Skelbiu.lt puslapiu . "Ctrl+F5" - išvalo kešą ir viskas susitvarko . Nu bent jau man padėjo . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar