igariokas Sukurta Spalio 8, 2010 Pranešti Share Sukurta Spalio 8, 2010 Sveiki, is iphone ir is ipad neatidaro nei vienos skilties. topiku sarasa parodo graziai, o kai ieini i vidu gauni error (vaizdelis prikabintas) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Spalio 8, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 8, 2010 Keisk aparatą :) Arba kreipkis pas daktarus nuo šio puslapio priklausomybės :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
igariokas Atrašyta Spalio 8, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 8, 2010 Keisk aparatą :) Arba kreipkis pas daktarus nuo šio puslapio priklausomybės :) aparatu keitimo nesvarstom :) priklausomybes neturiu ;) tiesiog is kompo mazai gan narsau, ypac kai isvaziuoju kur :) be to Luka, turetum auginti karta turincia priklausomybe siam puslapiui ir airsoftui ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Lukaz Atrašyta Spalio 10, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 10, 2010 Laba diena, Atsiprasau, kad ne i tema, bet neradau, kur kitur galeciau Jusu paklausti. Skaitant labai kliuna lietuvisku raidziu nerodymas. Speju, kad cia tik man vienam taip rodo. (pvz: http://host-photo.com/photo_hotlink.php?f=taisykles.png ) gal galetu kas nors patarti kaip sitai istaisyti? Tikriausiai reikia kazka pakeisti mano pacio kompiuteryje? Aciu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vytenis Atrašyta Spalio 11, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 11, 2010 Laba diena, Atsiprasau, kad ne i tema, bet neradau, kur kitur galeciau Jusu paklausti. Skaitant labai kliuna lietuvisku raidziu nerodymas. Speju, kad cia tik man vienam taip rodo. (pvz: http://host-photo.com/photo_hotlink.php?f=taisykles.png ) gal galetu kas nors patarti kaip sitai istaisyti? Tikriausiai reikia kazka pakeisti mano pacio kompiuteryje? Aciu Ant brouserio turi buti kalbu kodingo nustatymai. Matyt stovi negeri. Reiketu uzsidet Unicode (UTF-8). Nesu tikras, nes pas mane Mac, bet siaip kiek zinau codingai veikia vienodai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
igariokas Atrašyta Spalio 12, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 12, 2010 Ant brouserio turi buti kalbu kodingo nustatymai. Matyt stovi negeri. Reiketu uzsidet Unicode (UTF-8). Nesu tikras, nes pas mane Mac, bet siaip kiek zinau codingai veikia vienodai Vyteni, aciu :) pats su macu, ir matau tuos klaustukus, o encodinga visa laika bandziau Baltic :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Morka Atrašyta Spalio 20, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 20, 2010 Sveiki, is iphone ir is ipad neatidaro nei vienos skilties. topiku sarasa parodo graziai, o kai ieini i vidu gauni error (vaizdelis prikabintas) Androidiname aparate su Opera mini arba Skyfire rodo normaliai, o su defaultiniu Chromu(?) - tas pats eror'as. Pabandyk Opera susiinstaliuoti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Lapkričio 6, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 6, 2010 Sveiki, Susidūriau su problema. Man nerodo, ką žmonės parašo forume. Situacija tokia, kad skaitai diskusiją ir nerodo kokių 2 ar netgi daugiau post'ų iš eilės. Štai screenshot'as http://www.cssdelicious.com/gintaro/tema2/images/Untitled-2.jpg Mačiau, kad tema yra ką daryti, kai pačio post'ų nerodo, bet aš nematau kitų žmonių. Išbandžiau "Interet Explorer", "Mozilla FireFox", "Opera", bet rezultatas tas pats. Gal kas gali ką patarti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Lapkričio 8, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 8, 2010 Del puslapio perziuros per Iphone: Ar galit kas dabar pabandyt pasiziuret ar viska normaliai rodo. Nepamirshkit forumo apachioje pasirinkt skin'a IP. Board Mobile Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
igariokas Atrašyta Lapkričio 8, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 8, 2010 viskas puikiai veikia. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Gintaras Atrašyta Lapkričio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 9, 2010 Sveiki, Susidūriau su problema. Man nerodo, ką žmonės parašo forume. Situacija tokia, kad skaitai diskusiją ir nerodo kokių 2 ar netgi daugiau post'ų iš eilės. Štai screenshot'as http://www.cssdelicious.com/gintaro/tema2/images/Untitled-2.jpg Mačiau, kad tema yra ką daryti, kai pačio post'ų nerodo, bet aš nematau kitų žmonių. Išbandžiau "Interet Explorer", "Mozilla FireFox", "Opera", bet rezultatas tas pats. Gal kas gali ką patarti? Šios problemos sprendimas surastas, tačiau neitin patogus. Jei post'o nematai paspaudi "Reply" ir galima jį perskaityti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zhigan_limon Atrašyta Lapkričio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 9, 2010 ant iphone veikia puikiai. beja susiinstalinus Ip.board koki tikslu url reikia nurodyt kad veiktu? ps veikia Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
igariokas Atrašyta Lapkričio 9, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 9, 2010 Suinstaliavus ipboard nurodai http://airsoftgun.lt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Lapkričio 11, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 11, 2010 Paprasta naršyklę naudoju,telefonas S5230 veikia be problemų rodo viska kaip turi būt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
T0shis Atrašyta Lapkričio 12, 2010 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 12, 2010 . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vaidas12 Atrašyta Kovo 2, 2011 Pranešti Share Atrašyta Kovo 2, 2011 labas, neveikia airosoft oksalio nuoroda virsutineje eiluteje. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Balandžio 25, 2011 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 25, 2011 Norint keisti paieskos direktorija,vietoj saraso rodoma nuoroda. Internet explorer ir google chrome (Win XP) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Spalio 28, 2011 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2011 Šiandien spausdamas ant kai kurių temų gaunu tokį štai briedą WTF? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Spalio 28, 2011 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2011 aha, wtf. ir aš gaunu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Spalio 28, 2011 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2011 google chrome narshyklei nepatinka del kazko part.lt paveiksliuku talpinimo puslapis. naudokites firefoxu :) arba IE Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kubaz Atrašyta Spalio 28, 2011 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2011 aš spadžiu vistiek testi ir eina toliau naršyti Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 Po forumo atnaujinimo nematau savo postų paspaudęs POST, tik po refresho. Naudoju Chrome. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Zonaxm Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 Vienu zodziu daug nesamoniu su tais atnaujinimais.,dabar nevardinsiu...,Ir kodel gi jo nepadarius lietuviu kalba,kad aiskiau butu visiems??? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 Vienu zodziu daug nesamoniu su tais atnaujinimais.,dabar nevardinsiu...,Ir kodel gi jo nepadarius lietuviu kalba,kad aiskiau butu visiems??? Tai gal padaryk lietuviu kalba ? arba gali nupirkt vertima http://www.ipboard.lt/ipb-3-sulietuvinimas-ipb-3-vertimas.html Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Deivux Atrašyta Sausio 10, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 10, 2013 Reikia pagalbos :) , niekaip nerandu AZ , ar english - PM, kur rasti tokia KNOPKE ? prie tarkim zmogaus posto ? :) dekingas uz info. P.S. kai atnaujinot nieko nebesuprantu ... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar