konfucij Sukurta Spalio 3, 2010 Pranešti Share Sukurta Spalio 3, 2010 Noriu pasiklausti kuris kinieciu firma butu geresne CM(CYMA) , APS, BOYI/DBOYS, JG. pats noreciau nusipirkti CM.042A [CM] TACTICAL http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_042a_cm_tactical-856.html ka jus manote. APS yra su Blow-back, mano nuomone kad dar papildoma funkcija kuri genda ir papildomas mehanizmas kuris ryja akuma. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Broniukas Atrašyta Spalio 3, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 3, 2010 CYMA kaip gamintojas yra ganetinai geras. Pats zaidziau su CM.028, dabar su juo zaidzia draugai, artimieji ir pazystami. Drozia kas tik netingi ir nera buve problemu. Buvau isardes gearboxa, vien del idomumo, kaip jis ten veikia, susipazinti is arciau, sudejau, viskas kaip po senovei, nebuvau nieko keites. Kiek esu girdejas, niekas nera nusiskundes CYMOS gaminiais. Na zinoma, visi AEG genda, luzta ir panasiai. Del papildomos funkcijos EBB, nesuk galvos, atsibos siuvimo masinos tarskejimas, issilupsi ir zaisi kaip su paprastu. Del baterijos tarnavimo laiko su EBB, stokine iskart ismesk, nusipirk rimtesne ir uzmirsi, kad reikia jas kraut. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Klaus_F Atrašyta Spalio 4, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 4, 2010 Noriu pasiklausti kuris kinieciu firma butu geresne CM(CYMA) , APS, BOYI/DBOYS, JG.pats noreciau nusipirkti CM.042A [CM] TACTICALhttp://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_042a_cm_tactical-856.htmlka jus manote. APS yra su Blow-back, mano nuomone kad dar papildoma funkcija kuri genda ir papildomas mehanizmas kuris ryja akuma. CYMA - geri AK (kalashai)JG - geri G36DBOYS - geri M klases, ir AK gaunas kad beveik visi kinieciai geri. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
konfucij Atrašyta Spalio 4, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 4, 2010 Dekojame uz info. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai