assault Sukurta Rugsėjo 2, 2010 Pranešti Share Sukurta Rugsėjo 2, 2010 Man yra 13 metų. Noriu ?aisti airsoft karo simuliatorių. Kiek skaičiau daug kas nenori, kad ?aistu tokie jauni ?aidejai dėl atsakomybes, kad gali suzeisti nepilnametį. Tevų leidimą esu gavęs (Jie patys man ir pasiulė :D , tam kad nesedečiau prie kompo). Ar butų kokių alternatyvų :D ,nes tikrai noriu ?aisti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Man yra 13 metų. Noriu ?aisti airsoft karo simuliatorių. Kiek skaičiau daug kas nenori, kad ?aistu tokie jauni ?aidejai dėl atsakomybes, kad gali suzeisti nepilnametį. Tevų leidimą esu gavęs (Jie patys man ir pasiulė :D , tam kad nesedečiau prie kompo). Ar butų kokių alternatyvų :D ,nes tikrai noriu ?aisti.Alternatyva tik viena (jei Vilniuje): www.kariauk.lt savaitgaliniai/komerciniaiI rimtus geimus- NE! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
assault Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Ka rei?kia rimti? A? maniau jog tai tik hobis ar laisvalaikio praleidimo būdas :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lucky vox Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 "Rimti" - tai tokie zaidimai, kur reikalinga fizine ir psichologine istverme... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 "Rimti" - tai tokie zaidimai, kur reikalinga fizine ir psichologine istverme...Bei tam tikras ziniu bagazas... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
assault Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 ?inių gal ir nelabai turiu, bet fizinės istvermes tikrai turiu :D .Beje toks klausimėlis kur tas tinklapis yra www.kariauk.lt ten pagal mano am?ių galima butu ?aisti ar irgi pasius toli toli :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lucky vox Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Kontaktai Kariauk.lt ?algirio g. 131, Vilnius Mob.: +370 655 11157 e-mail: vadas@kariauk.lt skambini, rasai laiskus, domiesi ir gauni atsakymus :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
assault Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 2, 2010 Visgi alternatyvu nera nes kariauk.lt tik nuo 16 metu na ka gi lauksiu 18 :D :D :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai