linas1234 Sukurta Gegužės 12, 2010 Pranešti Share Sukurta Gegužės 12, 2010 Tai va as Turiu ICS m16 airsoft ginkla apie metus ,fizinio sudauzimo ar panasiai labai negalejo but ,bet kasko jis nestartuot pradejo ginklas akumuliatoriu pilnai pakroviau kontaktas ira man regis problema gali but ten kur laikai kai saudai ginkla prie gaiduko ir kaskoks starteris nu elektronika ir ten greiciausiai problemos tai ar labai sunku butu sutaisit sy dalyka ir ar brangiai tai kainuotu ginkla buvau graziai is ardes ir sudejau i vieta lygtais viskar normaliai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lucky vox Atrašyta Gegužės 12, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 12, 2010 na visu pirma, ar gali aiskiai paklausti ka tu nori suzinoti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Gegužės 12, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 12, 2010 "ka ble" ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Harley Atrašyta Gegužės 12, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 12, 2010 jejgu nesuka starterio, greiciausiai problema bus bendekse, reiktu keisti pritraukimo rele :rolleyes: Ismokit galu gale normaliai apibudinti problema, o ne prie stuckos kysasi driucka tada isideda xujovina ir gaunam xrienovina! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sunytis Atrašyta Gegužės 12, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 12, 2010 Tai va as Turiu ICS m16 airsoft ginkla apie metus ,fizinio sudauzimo ar panasiai labai negalejo but ,bet kasko jis nestartuot pradejo ginklas akumuliatoriu pilnai pakroviau kontaktas ira man regis problema gali but ten kur laikai kai saudai ginkla prie gaiduko ir kaskoks starteris nu elektronika ir ten greiciausiai problemos tai ar labai sunku butu sutaisit sy dalyka ir ar brangiai tai kainuotu ginkla buvau graziai is ardes ir sudejau i vieta lygtais viskar normaliaiNe, nu gyvas anekdotas :D :D :D Ačiū u? gerą juoko dozę prie? miegą.www.airsoftas.lt taiso ginklus ir pasakys kiek kainuos ir net pasakys kas atsitiko :rolleyes: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Gegužės 13, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 13, 2010 sia problema as apsiimu suremontuot uz 450 lt :D "...prie stuckos kysasi driucka tada isideda xujovina ir gaunam xrienovina!" - cia geras :rolleyes: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gegužės 13, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 13, 2010 -Уровень интеллектуального развития человека можно очень легко узнать по его вопросам. -Чё? O jei rimtai, tai po "ginkla buvau graziai is ardes ir sudejau i vieta lygtais viskar normaliai" tai tikrai nesk savo AEG pas "daktarus" www.airsoftas.lt arba www.aic.lt :rolleyes: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sarachem Atrašyta Gegužės 13, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 13, 2010 prie stuckos kysasi driucka tada isideda xujovina ir gaunam xrienovina!a? tokiu principu renku AEGus =) Kartais dar napilnika ir molotoka panaudoju jei nesueina kas. O jei nei?lenda tai su ploskogubcais raunu.O del topikstarterio - kad man tokias dideles problemas... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar