eNDy Atrašyta Spalio 22, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 22, 2010 nei per puse milimetro? pabandyk pries privezdamas varzta, prispausk gerboxa reikiama kryptim ir tada uzversk. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jurkas Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Imho pasirode kad kai kurie preciziniai vamzdeliai yra truputi mazesnio isorinio diametro nei standartiniai, nes jauciasi kad hop-up guma labai lengvai uzsimauna. Gal del to Hop-up guma t.y ziedas kuris laiko bbs nelaiko savo formos ir gaunasi minkstenis. Gal gumine kietesne (t.y. ne silikonine) hop-up guma padetu. Pvz man irgi buvo po precizinio vamzdelio istatymo privarydavo bbs i vamzdi, viskas issiprende kai buvo pakeistas nozlas, guarder naujas buvo 1-2 mm ilgesnis uz sena. Teoriskai cia ne nozlo problema (bet man kazkodel pagelbejo, specialiai jo nekeiciau - jis buvo bore-up komplekte), gali pabandyti mad bull shark hop-up gumyte, sako kad padeda nuo double feedu. Pries Santa Klausa persirinkau gearbox'a savo CA m249 MK II ir kartu keiciau nozzle, nes senaji per neatiduma supjausciau :) Pries zaidima pastebejau, kad saudo po du ir daugiau bb. Turejau kita nauja Hop up gumele, juoda Guarder. Greitai pasikeiciau, taciau rezultatas tas pats :( Neliko laiko daugiau krapstytis, taigi tyrima pratesiau namuose. Pries tai dar nusipirkau silikonine, ziemine hop up gumele. Pakeiciau i silikonine permatoma Hop up gumyte, taciau situacija tokia pati, saudo po 2 arba isviso nesaudo. Tada ziuriu kas toliau, ogi atitraukus isorini ir vidini vamzdelius pastebejau, jog nozzle yra uzsifiksaves prie pat gearbox'o. Budamas nozzle tokioje padetyje atveria kelia bb skverbtis i Hop up chamber, todel jie ten ir susirenka po 2 ar net daugiau. Taigi, siuo atveju nozzle ilgesnis neturetu buti, nes tada apskritai nepatektu nei vienas bb'sas. Butu taip: bandyk visa gearboxa su visu "pipsiuku" i prieki pastumt :) rimtai sakau, tas "pipsiukas" per toli atsitraukia (kai spyruokle itempineja dantraciai) ir i kamera patenka du bbs. o gal "pipsiukas" buvo keistas i trumpesni (nozlas)? Is foto taip pat matosi, kad pacio gearbox jau kaip ir neimanoma daugiau pastumti, kad nozzle tiek neatsitrauktu ir galetu prilaikyti kitus bb'sus. Geriausiai viska parodo video spausti cia >>> Priejau prie isvados, kad kazkas negerai su paskutinio dantracio padetim. Teks bandyti pastatyti ji kita pozicija. Bet niekad man taip dar nera buve, o ardes tai ne viena karta :) Dar sove mintis, kad gali buti pasislepusi problema Tappet Plate. Ka kiti patyre ardytojai mastot? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Frogman Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 7, 2011 turejau panasia problema, viskas susitvarke, kaip pakeiciau hop upo kamera, o dantraciai cia tikrai nieko deti Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 7, 2011 turejau panasia problema, viskas susitvarke, kaip pakeiciau hop upo kamera, o dantraciai cia tikrai nieko deti tai tu parasyk ka i ka pakeitei. nes pas mane panasi problema kai saudo po .... daug bbs (karta paskaiciavau tai vienas suvis 6bbs) problemos sprendimo nuejau ieskot rusu forume http://www.airsoftgun.ru tai ten raso kad geriausia kamera skaitosi CA (pas mane A&K m249 mod II) ir ja pakeitus problema dinksta, tai vat jei jurkas raso kad pas ji su CA tokios problemos tada as isvis net neisivaizduoju ka daryt ka keist. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tsjuder Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 7, 2011 Pažiūrėk ar nozzlas gerai prisispaudzia prie hop up gumytės. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 8, 2011 tai tu parasyk ka i ka pakeitei. nes pas mane panasi problema kai saudo po .... daug bbs (karta paskaiciavau tai vienas suvis 6bbs) problemos sprendimo nuejau ieskot rusu forume http://www.airsoftgun.ru tai ten raso kad geriausia kamera skaitosi CA (pas mane A&K m249 mod II) ir ja pakeitus problema dinksta, tai vat jei jurkas raso kad pas ji su CA tokios problemos tada as isvis net neisivaizduoju ka daryt ka keist. Anglakalbių formuose būtent CA SAW hop up kameros yra visiškas š***. Sako, kad GnP SAW kameros geresnės, bet gearbox and CA yra tvirtesni, nei ant CA. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 8, 2011 bet gearbox and CA yra tvirtesni, nei ant CA. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Anglakalbių formuose būtent CA SAW hop up kameros yra visiškas š***. Sako, kad GnP SAW kameros geresnės, bet gearbox and CA yra tvirtesni, nei ant GnP. PATAISYTA PO UNO PASTABOS :] Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Frogman Atrašyta Gruodžio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 8, 2011 tai tu parasyk ka i ka pakeitei. nes pas mane panasi problema kai saudo po .... daug bbs (karta paskaiciavau tai vienas suvis 6bbs) problemos sprendimo nuejau ieskot rusu forume http://www.airsoftgun.ru tai ten raso kad geriausia kamera skaitosi CA (pas mane A&K m249 mod II) ir ja pakeitus problema dinksta, tai vat jei jurkas raso kad pas ji su CA tokios problemos tada as isvis net neisivaizduoju ka daryt ka keist. Pas manes problema buvo su CA M16, kokia ten stovejo hopupo kamera nezinau, kadangi ginklas buvo pirktas jau nenaujas, dejau nauja CA Hopup kamera, kol kas problemu nebera Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dubaskis Atrašyta Vasario 1, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 1, 2013 Kokios medžiagos ir firmos geriausios HOP-up gumelės ? Pakolkas favoritas Systema:http://www.airstrike.lt/vidines-dalys/hop-up/hop-up-gumytes-spaceriai/systema-hop-up-bucking-hop-packing-for-airsoft-aeg ar galite pasiūlyti geresnę gumytę ?Žiūrėjau čia:http://www.airstrike.lt/vidines-dalys/hop-up/hop-up-gumytes-spaceriai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nitro Atrašyta Vasario 1, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 1, 2013 Jei ginklas iki 120 ms tai puikiai tinka Guarder silikonine . http://airsoftas.lt/Aksesuarai/Atsargines_dalys/Gumel%C4%97_Hop-Up_permatomaPats tokias naudoju, tinka ir ziema ir vasara. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Speedle Atrašyta Vasario 1, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 1, 2013 Jei iš tradicinių, tai PDI W hold, KWA 2GX vertos dėmesio. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Vasario 2, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 2, 2013 Jei ginklas iki 120 ms tai puikiai tinka Guarder silikonine . http://airsoftas.lt/Aksesuarai/Atsargines_dalys/Gumel%C4%97_Hop-Up_permatomaPats tokias naudoju, tinka ir ziema ir vasara. Aš turiu M4 Hopup kamerą by PROWIN, MADBULL Python 6,03 vamzdelį. Ir šioje kombinacijoje Guarder skaidri guma yra klaikiai laisvai. Bent jau man atrodo per laisva. Visas komplektas - šiek tiek tabaluoja. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dubaskis Atrašyta Vasario 5, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 5, 2013 Aš turiu M4 Hopup kamerą by PROWIN, MADBULL Python 6,03 vamzdelį. Ir šioje kombinacijoje Guarder skaidri guma yra klaikiai laisvai. Bent jau man atrodo per laisva. Visas komplektas - šiek tiek tabaluoja. Na kaip suprantu, daugiau mažiau loterija. O jeigu dėjus to paties gamintojo precizinį vamzdelį ir hop-up gumą (visos hop-up kameros dar neplanuoju keist), gal daugiau šansų laimėti ? Jei iš tradicinių, tai PDI W hold, KWA 2GX vertos dėmesio. Čia spėju tik Čekijoj ar Lenkijoj tokių rast galima. Perkant mažais kiekiais transportavimas didelį kainos % sudaro. P.s. dėkui už info Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Speedle Atrašyta Vasario 5, 2013 Pranešti Share Atrašyta Vasario 5, 2013 Čia spėju tik Čekijoj ar Lenkijoj tokių rast galima. Perkant mažais kiekiais transportavimas didelį kainos % sudaro. P.s. dėkui už info Lenkijoj, HK... PDI VSR'inę turiu nereikalingą. Su siuntimu iš HK 16 dolerių gavosi. Dabar jau ir pigiau tikriausiai galima rast. EDIT: va ir pigiau, sutaupysi kelias kapeikas: http://www.scopeandlaser.com/?p=6&lang=en&id=11773 Tik pas šituos reik pasiklaust ar tikrai turi. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Viciokas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 Sveiki .Su naujaisiais metais. tokia beda kai ginklas guli siltoj patalpoj saudo viskas gerai bet kai pabuna lauke kai salta pvz -5 pradeda nebesaudyt saudo po 2 sratus arba jei saudo po viena tai sratas krenta iskart prie ginklo toli nenuskrejes.gal turit kokiu minciu? hop-up gumele pakeitus nekas nepasikeite Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Darokas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 Manau šaltyje stringa nozlas . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Viciokas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 del ko gali strigt?tepalas netinkamas? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 Hop up guma gali but per kieta, todel ir neatlieka savo funkcijos. Pabandyk daugiau pasaudyt ir ziurek kas bus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Viciokas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 saudziau daugiau nieko nesikeicia.hop-up guma pakeista minksta silikonine.kitas dalikas kada saltije nesaudo paemu isemu detuve idedu srata viena apvertes ginkla tada ta suvi issauna gerai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Eretikas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 Paskutini karta man buvo panasiai, gali but jaigu detuves mechanos tai nepaduoda sratu prie salcio. Pas mane hop up skaidrus tai maciau kaip sratai vos ne vos is detuves lindo, su bunkeriu nebuvo problemos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Viciokas Atrašyta Sausio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Sausio 1, 2015 prie salciu su visom detuvem bandziau tas pats ar mechanine ar bunkeris skirtumo nera Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vypatukas Atrašyta Birželio 21, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 21, 2015 Sveiki, turiu vieną problemą. Išsiardžiau savo aeg (M4 SD) ir pasteb4jau kad hop up'o gumelė yra įplyšusi. Ar gali būti kad dėl to krito ginklo fps (šuvio greitis)? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ASG Atrašyta Birželio 21, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 21, 2015 Taip. Nes tada prandingsta dalis kompresijos hop-up kameroje Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vypatukas Atrašyta Birželio 21, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 21, 2015 Supratau, dėkui Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar