hires Sukurta Vasario 24, 2010 Pranešti Share Sukurta Vasario 24, 2010 Sveiki, Noriu ginklo kuris deretu prie mano busimo AEG - KWA KM4S-TACTICAL (haha issirinkau :) ) Mano manymu tai butu 1911 M.E.U. Klausimas toks pat kaip ir temos pavadinimo ir trumpo aprasymo, kuris ginklas geresnis - Socom Gear ar WE 1911 M.E.U.? :unsure: Tokyo Marui nesiulykit, brangiai kainuoja ir su plastikiniu korpusu :( Zinau, TM geri viduriai bet as noriu max realizmo, o tai reiskia full metal B) Dekui uz patarimus ir jusu kantrybe man :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ruonis Atrašyta Vasario 24, 2010 Pranešti Share Atrašyta Vasario 24, 2010 Linkus geriau numesk, kas per daigtas yra Socom gear ir we 1911 meu (nes atrodo, kad kalbi apie m14 sutrumpintą versiją ir pistoletą) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Alberto Atrašyta Vasario 24, 2010 Pranešti Share Atrašyta Vasario 24, 2010 Sveiki,Noriu ginklo kuris deretu prie mano busimo AEG - KWA KM4S-TACTICAL (haha issirinkau :) )Mano manymu tai butu 1911 M.E.U.Klausimas toks pat kaip ir temos pavadinimo ir trumpo aprasymo, kuris ginklas geresnis - Socom Gear ar WE 1911 M.E.U.? :unsure: Tokyo Marui nesiulykit, brangiai kainuoja ir su plastikiniu korpusu :( Zinau, TM geri viduriai bet as noriu max realizmo, o tai reiskia full metal B) Dekui uz patarimus ir jusu kantrybe man :Djeigu reikia full realizmo ir tinka prasti viduriai ir leidziancios detuves tai imk WE arba Socom, jie vienodi. P.S. Turejau WE 1911, dabar esu laimingas TM MEU SOC naudotojas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai