djzombis Sukurta Sausio 8, 2010 Pranešti Share Sukurta Sausio 8, 2010 Nagi vyrai, klokit ką �inot apie tokius rei�kinius...Ginklas- CA, M120 spyruoklė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Sausio 8, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 8, 2010 Mano nuomonė - pagrindinės prie?astys yra senatvė ir 120 spyruoklė :lol: O ?altis pagreitino procesą ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vavanuk Atrašyta Sausio 8, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 8, 2010 neatlaike spyruokles, aisku zaidziant tokiu oru ir saltis dasidejo, teks pirkt nauja gearboxa. tik is kur CA G&G gearboxas? ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zvejys Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 jo ?iema patikrina gerbox mano taip pat neatlaikė ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 O gal kreivos rankos statant 120 spyruoklę ? Trūksta informacijos, kas keista, kada ?aista ir t.t. Čia tikrai ne CA Gearboxas ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Tai is kur pas mano CA MP5 automata atsirado lygiai toks pats gerboxas :lol: Pas mane lygiai tokia pati problema su tokiu paciu gerboxu ir spyruokle, zaista pas santa ir legione kai buvo apie -13, spyruokle ideta apie 9-12 menesiu. Taigi kolegos, kreivu ranku mitas atmestas ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zvejys Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Tai is kur pas mano CA MP5 automata atsirado lygiai toks pats gerboxas :lol:Pas mane lygiai tokia pati problema su tokiu paciu gerboxu ir spyruokle, zaista pas santa ir legione kai buvo apie -13, spyruokle ideta apie 9-12 menesiu.Taigi kolegos, kreivu ranku mitas atmestas ;)mano toks pats gerbox gamyklinis variantas niekas nekeista automatas G&G GR16A3 rifle?aista praeita savaitgaly bei santa klause pastebeta tik vakar sklimas toks pats kaip ir pirmam poste parodyto nuotrauko Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ruonis Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Gal pistono/stumoklio galva buvo be gumos, kas nesumazindavo smugio jegos? Ir dar prie šalčio, senatvės ir m120 galėjo prisidėt ir šaudymas "tuščiai" :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
djzombis Atrašyta Sausio 9, 2010 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 ?itą ginklą mano kolega pirko nenaują. Kas jame sudėta bala?in.. pana?u, kad i? įvairių surinkta greičiausiai.. Savi?kį Diboys praardes irgi radau trūkimo u?uomazgą. ?aista 2-3 kart prie minus 5 (santa klause) ir dar ?emesnės temp. Ruoni, stūmoklio galva tikrai be gumos. Ir beabejo "tuščiai" pavaryta buvo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
guss Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 cia jai naujos detales reikiahttp://www.airsoftglobal.com/product_info....roducts_id=7496 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Kazkur maciau komlekta gebroxo su 120 spyruokle, korpusas ale sustiprintas, ver2, kaina atrodo apie 250 lt. be siuntimo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jankis Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Na man per Santa Claus taip luzo G&G Scaras itariu nuo salcio nes paleidau kelis suvius ir viskas sustojo o pries tai saude kuo puikiausiai:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 TK, jei neklįstu, pasakojęs yra, kad dar tais ?ilais laikais, kai airsoftą per visą lietuvą +/- 30 ?monių ?aidė, jie bandymus darė su kokias tepalais ?altyje gearbox'us tept. Pabandyk pasiklausti. O ?iaip - kaip ten bebūtų, ne pati geriausia idėja tokiu oru AEG'us lau?yt... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Endy CA nededa GG gearboxu , matosi pagal var?telius GG ?e?iakampiai, CA + . Da?niausiai Gearboxai lū?ta nuo : kreivų rankų , nekokybi?kumo, senaties :D Kolkas nuo ?alčių dar nemirė GP ir CA gearboxai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 9, 2010 Endy CA nededa GG gearboxu , matosi pagal var?telius GG ?e?iakampiai, CA + . Da?niausiai Gearboxai lū?ta nuo : kreivų rankų , nekokybi?kumo, senaties :D Kolkas nuo ?alčių dar nemirė GP ir CA gearboxai.Gerai pastebeta, maniskis kaip tik su + varzteliais ir apatiniai skiriasi nuo virsutiniu... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 11, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 11, 2010 Gal kas bandet vietoj CA gerboxo idet ISC, arba vietoj verII idet verIII, arba ontrep. Nesikuklinkit kolegos, rasykit savo patirti... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Sausio 11, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 11, 2010 http://www.arniesairsoft.co.uk/?filnavn=/a...c/gearboxes.htmEndi rasi visus atsakymus. Jei trumpai - neįmanoma. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 13, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 13, 2010 Aciu Lukashenka, matau, kad CA ir ICS i MP5A2 tinka, bet ver2 ir ver3 nedraugauja. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Sausio 19, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 19, 2010 Gal kas nors turit atliekama ir galit padovanot gerbox ver2 korpusa? jau sulauziau :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
eNDy Atrašyta Kovo 9, 2010 Pranešti Share Atrašyta Kovo 9, 2010 vel ieskau gerboxo korpuso, pirktas padevetas neatlaike 120 spyruokles, (kreivas rankas atmetu kategoriskai) saltis neturejo itakos, jeigu kas dar turit laukiu ziniu vis dar laukiu ir ieskau:( Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rimkis4 Atrašyta Sausio 2, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 2, 2013 Įdomu ar toks daikčiukas prailgintu gerboxo gyvenimą:?http://www.overtune.ru/Zapchasty_dlya_girboksa/Girboksi_i_komplektujushhie/Korpusa_Girboksa/Usilitel_girboksa_vtoroj_versii_AirsoftPRO_MBlock Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Neandartalietis Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 iš video matosi kad taip.O jei rimtai, įdomu kiek toks kainuoja LT ?Jei įperkamas - iškart paimčiau ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 iš video matosi kad taip.O jei rimtai, įdomu kiek toks kainuoja LT ?Jei įperkamas - iškart paimčiau ;)http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?currency=EUR&%3BosCsid=03218be090bff215dd160&language=en&products_id=1580 ir shippingo kainos i LT http://airsoftpro.cz/eshop/faq.php?osCsid=0ikh5c1p54gvjelunvafuf2b93 Kas drasiausias Atsivezt, uztestint? Tadum ir dabosim maz daug kam tiks ir patiks :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 Labai abejoju ar tokia tarpinė kompensuos stūmoklio smūgius. GB ir taip nejuda iš vietos, jis laikomas galiniu varžtu, o dar ir šoniniais špuntais. Manau, užtenka ir mikro tarpo tarp tos tarpinės ir Gb jog jis skiltų. Esu matęs parduodamos smūgius absorbuojančios medžiagos tarpines, dedamas į cilindro galą, arba panašias kurios dedamos ant stūmoklio. Taip išsprendžiama pagrindinė skilimo priežastis - tai stūmoklio smūgis į cilindro galą.Aš naudojau panašią tarpinę 6 metus ir ginklas puikiai veikė, skilo per pirmą žaidimą, kai pakeičiau cilindro galą į su paprasta gumine tarpine. Vargu ar toks kompensatorius kurį čia aptariate būtų išgelbėjęs... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Neandartalietis Atrašyta Sausio 3, 2013 Pranešti Share Atrašyta Sausio 3, 2013 UNO, gal foto turi ką ten naudoji ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar