waldocy Sukurta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Share Sukurta Gruodžio 15, 2009 Mano ginklo G36C sumazejo greitosauda, akumuliatorius geras. Padekit, gal kas susidure su tokia pacia problema. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Nerijus Vanagas Atrašyta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 15, 2009 Jei siomis dienomis saudei, tai gal del salcio akumuliatorius nenorejo veikti P.S dar ir tepalas galejo pasalti tokiais orais. Ir klausimas, ar neardei jo pats? nes gal kanors per daug suspaudei ar dar kasnors... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
auriuxazz Atrašyta Gruodžio 15, 2009 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 15, 2009 Pabandyk pasaudyt siltoj patalpoj,ir paskui lauke, kad saltis kaltas duodu 80%. Ir dar si sekmadieni isbandysiu lipo 7.4 ir lipo 11 su kazkiek, ziuresiu kaip saltis veikia juos :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Gruodžio 18, 2009 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 18, 2009 jus su lipo atsargiai... kiek modelistu yra sudegine namus su tom lipo.. mano pazystamam namie uzsidege nakti nei is to nei is sio lipolke. gerai kad nebuvo salia jokiu "popieru".. P.S. nenusodinkit perdaug.. nepasikraus Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GSP Atrašyta Gruodžio 18, 2009 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 18, 2009 hmmm nzn kaip nemoksiskai reik elgtis su lipolke kad ji uzsidegtu :) buvo visokiu man ir mano pazystamiem modelistam nesamoniu bet jokiu bum ir jokiu ugniu nebuvo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Gruodžio 18, 2009 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 18, 2009 pilna tokiu ivykiu :) kinietiskos lipo taip megsta :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Cheslovas Atrašyta Sausio 22, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 22, 2010 lipo akumus lygtais veikia saltis , o kaip jie sprogineja ir dega irgi esu girdejes ir per youtube mates. neveltui buna tokie dalykai kaip lipo safety bags , tikslaus pavadinimo nezinau , bet jie skirti saugumui , kad neuzsidegtu kai krauni. jei lipo izsipucia tai jau ji reikia lauk mest . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Sausio 22, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 22, 2010 lipo akumus lygtais veikia saltis , o kaip jie sprogineja ir dega irgi esu girdejes ir per youtube mates. neveltui buna tokie dalykai kaip lipo safety bags , tikslaus pavadinimo nezinau , bet jie skirti saugumui , kad neuzsidegtu kai krauni. jei lipo izsipucia tai jau ji reikia lauk mest . tai kad negalima mesti lauk.. kenkia gamtai labai netgi.. o i maksimas nesti i tas dezutes irgi kazi ar gerai? uzsidegs paskui prekybos centras, liksi kaltas.. kad bomba padejai :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GSP Atrašyta Sausio 23, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 23, 2010 ir vel prasideda erezijos del tu sproginejimu :D Yra tokiu kurie sugeba susprogdinti ir nesprogstanti...cia priklauso is kurios vietos rankos auga :rolleyes: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar