sandalas Atrašyta Kovo 19, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 19, 2014 Jei neklystu, dar reikia zinoti kada jie, lietuviski palydovai, buna virs Lietuvos, kad galetum ju pasiklausyti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Antoskalt Atrašyta Kovo 23, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2014 Sveiki dar kartą , atėjo laikas pirkti raciją, užmačiau galimybę atsisiųsti iš užsienio. Variantas būtų toks http://www.aliexpress.com/item/WouXun-Newest-Dual-Band-and-IP55-Waterproof-two-way-radio-KG-UV6D-with-5Watts-Output-Power/649420663.htmlarba dar yra šiek tiek pigesnis senesnis modelis http://www.aliexpress.com/store/product/WOUXUN-Dual-band-two-way-radio-VHF5W-UHF4W-KG-UVD1P-walkie-talkie/702854_563725389.htmlir dar visai kitas gamintojas (bet kaina kažkokia "juokinga" )http://www.aliexpress.com/store/product/BAOFENG-UV-5RA-dual-band-two-way-radio/702854_759479489.html Tai gi, galbūt kažkas daugiau nusimanantis šituose skaičiukuose galėtų man patarti ką pasirinkti? Daiktas bus naudojamas tiktai airsofto žaidimams, svarbu akumuliatoriaus tarnavimo laikas, galimybė prijungti priedus (ausinę, išorinį jungiklį ir pan.) ir programavimo, kanalų nustatymo galimybė ir paprastumas (kažkur skaičiau, kad yra modeliai kuriuos galima sutvarkyti tik su usb kabeliu bei tam tikra programine įranga. Taipogi nemažiau svarbu, ar mano paminėti variantai netyčia nepridarys man problemų, nes kiek skaičiau, kad airsofte naudojamasi UHF ir ten tada nemokamais dažniais ar kažkaip panašiai :) o kaip jeigu aš turėsiu raciją veikiančia tiek UHF tiek VHF ? Ar labai blogai bus ? Ir ar išvis man to reikia jei planuoju daiktą naudoti TIK airsofte? Ačiū iš anksto už pagalbą ! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Kovo 23, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2014 http://gps-shop.lt/radijo-iranga/megejiskos-radijo-stoteles/kg-889u-wouxun-uhf.html?lang=2 perki tokia ir nesuki sau galvos. Daug airsofteriu begioja su tokia arba jos ankstesne versija ir mazai kam kyla bedu. Programuojama ir raknomis, be jokio kabelio. O kadangi tik airsoftui, tai pilnai tokios uzteks. netgi su kaupu. Visi reikiami aksesuarai lengvai randami. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius911 Atrašyta Gruodžio 22, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 22, 2014 Sveiki ponai , su artejanciom Turiu klausimeli , gavau kaledom racija baofeng uv-5r , tai klausimas kaip kanallus susideliot , gal kas kokia nuoroda ar ka panasaus galetumet imest , nelikciau skolingas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Eretikas Atrašyta Gruodžio 24, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 24, 2014 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius911 Atrašyta Gruodžio 27, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 27, 2014 Nelabai kas man gaunasi :( gal kas is Klaipediskiu padet galetu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andrius911 Atrašyta Gruodžio 29, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 29, 2014 Surenku dazni , pasirenku kanala i koki ikelt bet uzseivinti nemoku , kazka netaip darau :( Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rocklizardlt Atrašyta Birželio 3, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 3, 2015 SVEIKI,o gal butu galima gauti konkrecias reiksmes parametru, kad suvesti? Bandau susiprogramuoti Baofeng uv b5. 3. (Daroma jei reikia) Jei reikia reguliuojame subtonus: R-CTC (priėmimo CTCSS), T-CTC (siuntimo CTCSS), R-DCS (priėmimo DCS),T-DCS (siuntimo DCS).5. (Daroma jei to reikia) Jei programuojame retransliatoriui - t.y. kai reikia siuntimo vienu dažniu, o priėmimo kitu, tai 2 žingsnyje turėjome nustatyti dažnį kuriuo priimame signalą, o siuntimui nustatome poslinkį:OFFSET (megahercų kiekis) ir SFT-D (poslinkio kryptis).Štai ir turite patogiai suprogramuotą raciją. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
martiskl Atrašyta Balandžio 29, 2016 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 29, 2016 Gal yra zmoniu programuojanciu klaipedoje? parasykit i PM Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar