nemcas Sukurta Vasario 10, 2009 Pranešti Share Sukurta Vasario 10, 2009 noreciau suzinot nusimananciu nuomones ar verta det i ICS aks47u M120 spring'a ir kokios "blogos" pasekmes gali but,kokios dalys gali nukentet. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nemcas Atrašyta Vasario 15, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 15, 2009 jau nebekyla klausimu apie tiun'a. galite trinti si posta! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Waris Atrašyta Vasario 16, 2009 Pranešti Share Atrašyta Vasario 16, 2009 nznau ar labai i tema, bet as turiu CYMA AKS-74U, su baziniu tiunu 105m/s. Jau puse metu intensyviai ji naudoju, nei esu lindes i vidu ar dawes kam lysti, nei walau ji taip kaip reiktu, nei priziuriu ji labai, nei ka, taciau tai mano megiamiausias ginklas, labiausiai limpantis prie ranku :) Bedu, kaip sakiau neturiu ju (pakankamai vykes kinu gaminys), isskurus tai, kad del trumpo vamzdzio yra sklaida siokia tokia, kartai pagrybauja HOP-UP'as. Jei klausti mano nuomones, tai 120 spyruokles i aks-74u nedeciau, nesmano nuomone, padidinus galia, padidetu ir bbs'u sklaida (sis teiginys jokiais tyrimais ar patirtimi nesiremia, cia autoriuz issako tik savo nuomone), o ir siaip sis ginklas kurtas buvo artimai kovai, tad pernelyg issidirbineti nemanau, kad verta. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar