Kestas m Sukurta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Sukurta Sausio 25, 2009 turiu aks74 ir atsirado toke problemka,tik kaip ce jum dabar paaiskint:)vienu zodziu toks vaizdas kad kaskas striktu varikliukas lik veike bet negali prasauk spraksi ir viskas,nujemiau varykliuka o jisai kopuikiausiai sukasi tai taip iseina kad kaskas gerboxse?gal kas buvot susidure su panase problemele ar seip gal is patirties zinot nes as tai nelabai suprantu ten,aciu us patarimus:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
barkliz Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 pirmiausia pakeisk baterija, gal ji nepaveza Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 nepaveztu - visai neveztu, o ne spragsetu gearboxe. pabandyk isimti gearboxa ir paziurek ar bushingas vietoj, ar visose skylutese matosi gearu asys, jei ne - vadinasi gearas isejes is vietos ir isiskeersaves. arba tavo stumoklio dantys iskrite ir kabina tik uz vieno ar poros. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
GWRS Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 pats isrinkinesi- pats atsakomybe ir nesi ant peciu. nesk i garantini. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
auriuxazz Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Ogi padaryk taip, man tas pats buvo, buna taip kad varikliukas itempia spyruokle, bet itempia taip, kad pats negali paskui pasukt iki galo, truksta tik biskio, bet reikalauja dideles jegos, gearboxo ardyt nereikia, tiesiog kur du laidai i varikliuka ateina, tu juos vietom sumainyk, o tada vel kaip reikia prijung ir kuo puikiausiai vel suks, jei sitas nepades tai jau greiciaus dantratis pakrypo, na gali ivores but issiderinusios. tai va: 1. Kontaktus prie varikliuko pakeisk + su - ir jis dantraciu pasuks biski i kita puse.? 2. Vel prijung nrmaliai, ir vsio. Paciam taip buvo ir padejo, be to taip pat ant AK. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestas m Atrašyta Sausio 25, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Labai dekui us pataryma butinai pabandysiu ir parasysiu kas gavosi:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Struman Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 O man rodos bus tas pats kaip ir pas daugeli kurie naudojo blogos kokybes bb's Pas mane Pvz: viskas issitaske ir dantraciai ir stumoklis visai i kelias dalis subirejo. tiesa liko daliu jei surasi kas ten pas tave parejo gal parinksim kazka is mano daliu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bulka Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Pas mane buvo panashiai, tai buvo pareje 2 dantratukai: stumoklioko varymo, ir dirbantis kartu. Bet pas mane buvo 110 spiroklike, ir atitarnavo 3 metukus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
auriuxazz Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Pas mane del blogos kokybe BB's pats gearboxas luzo :wacko: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestas m Atrašyta Sausio 25, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Bandziau ir pliusa sukeist su minusu ir tas nepadejo,sakau varikliukas veike buvau nuemes,gal gerboxse kas stringa jau nezinau ka ir daryt:( bandziau prasukt su atsuktuvu gerbokso dantrati ta kur varikliukas suka pasukinejas kelis kart pradejo vel veikt bet isoveu koke 30bbs ir vel pastrigo nesuprantu kas ce strigineja. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
auriuxazz Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 O kokios firmos AEG? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestas m Atrašyta Sausio 25, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 d boys Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Struman Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 Na tada bb's nes man JG G36c, o gerboksai beveik vienodi tik trupuciuka skirias tvirtinimas prie korpuso o viduriai vienodi Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestas m Atrašyta Sausio 25, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 O gal kas ardet aks74 ir galit aprasyt kaip isimt gerboxsa nes as isiminejau ak47 tai labai paprasta o va aks74 tai toks vaizdas kad reik su visu hop up isiminet nes kitaip neistraukiu as jo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
VANISH Atrašyta Sausio 25, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 25, 2009 isrinkt labai paprasta, yra http://ru.youtube.com/watch?v=ofMFBiyDgh0 issamus video, bet patikek susirinkt kad viskas veiktu labai sunku, ir jejgu nesi 100% isitikines kad susirinksi nesk i servisa arba prasyk ismanancio pagalbos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kestas m Atrašyta Sausio 26, 2009 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 26, 2009 Klausimas,ar kaune kas usiema aeg taisymu? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
aleksassamas Atrašyta Sausio 26, 2009 Pranešti Share Atrašyta Sausio 26, 2009 Klausimas,ar kaune kas usiema aeg taisymu?joa tvarko "Armijai ir civiliams" parduotuve Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar