TT Sukurta Rugpjūčio 26, 2005 Pranešti Share Sukurta Rugpjūčio 26, 2005 Sveiki, norëjau specø ir AK-47 savininkø paklausti ar nëra problema lakstant po miðkus su saugikliu ? Palyginus su M-15 ir kitais browningais jis ne kaip sumastytats Mikalojaus Kalashnikovo... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Rugpjūčio 26, 2005 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2005 O kokiu problemu gali buti? Tik tiek kad jis nepatogioje vietoje, bet tai neturi labai dideles reiksmes. Vistiek visada nusistates ant automatines ugnies, pereinu i pavienia, tik kai priesininkas toli... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SigSauer Atrašyta Rugpjūčio 26, 2005 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 26, 2005 AEG saugiklis man asmeniskai tai H&K ginklu repliku labiausiai patiko, bet siaip tai pernelyg retai naudojamas daikciukas, kad butu svarbu patogus jis ar nelabai. Man tai tas AK saugiklis normalus, tikrai nera del ko jaudintis. Tuo labiau, kad bent jau kiek teko Mato AK-47 ciupineti, slankioja jis nesunkiai ir pasirinkti norima saudymo rezima nera sudetinga. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
bulka Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 o KOKIUOSE GINKLUOSE JIE SUPER PATOGUS???BET KAI IPRANTI TAI VISAI NIEKO!!!!!!!! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vini_the_Puh Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 AEG saugiklis man asmeniskai tai H&K ginklu repliku labiausiai patiko, bet siaip tai pernelyg retai naudojamas daikciukas, kad butu svarbu patogus jis ar nelabai. Man tai tas AK saugiklis normalus, tikrai nera del ko jaudintis. Tuo labiau, kad bent jau kiek teko Mato AK-47 ciupineti, slankioja jis nesunkiai ir pasirinkti norima saudymo rezima nera sudetinga.Na man irgi G36 ugnies KEITIKLIS buvo patogus.... kol nepameciau Vienu mikrono dydzio varzteliu priverztas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
TaHkucT Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 27, 2005 Jau kiek musiu praejo jokiu problemu su AK saugkliu, kur nustatai ten ir stovi. Persijungineja lengvai, nesunkei priprast greitai persijungt, musije daznai kaiteliot nereikia todel isvis ne problema Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar