Healer Sukurta Birželio 27, 2006 Pranešti Share Sukurta Birželio 27, 2006 Sveiki, del visko kas susije su airsoft svaigstu gal nuo kokiu 15 metu. (18 bus uz poros meneseliu). Taigi atejo laikas ir man prisijijungti prie jusu gretu USA pazystu keleta airsoft entuaziastu ir vienas is ju prasitare man kad mielai per savo rysius nupirktu ir atsiustu bet koky AEG (daugiausia is metalo, modifikuota pagal mano uzgaidas bet be kokiu papildomu pribumbasu kaip paintjobas ar optika) jei zinoma ash jam uz tai sumokesiu. paskaiciaves visas papildomas islaidas susidaro sumele mazesne nei radau galimybes lietuvoje ar geresnese uzsienio airsoft parduotuvese. tai vat, noriu paklausti tu, kurie patys siusdinosi AEG is kitu saliu: kaip su muitines reikalais? beabejo jis man iformins tai kaip dovana bet ar nebuna kokiu papildomu bedu kai muitininkai pamato deze su tikslia ginklo kopija? Aciu uz pagalba, kritika priimtina. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Birželio 27, 2006 Pranešti Share Atrašyta Birželio 27, 2006 neturetu buti jokiu problemu jei teisingai apifomins, galu gale tegu nepamirshta ideti knygutes prie AEG. zhmonems ir ish honkongo normaliai atkeliauja. Lietuvoj aeg priskiriami prie zhaislu. muitininkai juos irgi yra mate. labai sekmingai atsivezhiau du aeg ish UK lektuvu. shiaip USA yra reikalavimas jog ugnies slopintuvas oranzhine spalva butu nudazhytas. taigi teks dazhus nugramdyti veliau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vini_the_Puh Atrašyta Birželio 27, 2006 Pranešti Share Atrašyta Birželio 27, 2006 na virs 1000 lt dovana - abejoju ar patikes, cia su kompaktais taip gal ir gali isdegti ikals tau 18 proc PVM ir prie viso to dar 5 proc muita an virsaus Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Birželio 27, 2006 Pranešti Share Atrašyta Birželio 27, 2006 siunchiau neperseniausiai notebooka ish UK i LT, tai sekmingai apiforminau kaip dovana. bet chia EU viduje siuntinys buvo. o beto verte siuntinio tai kokia nori gali uzhrashyti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Healer Atrašyta Birželio 27, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Birželio 27, 2006 Jei muitininkai jau su jais susipazine tai puiku, priminsiu apie oranzine spalva siuntejui tai dar geriau bus pagal mano skaiciavimus viskas atseis man apie 700-900 LT priklausomai nuo ginklo modelio (visokiu snaiperiu ar spray & pray nepirksiu) esu turejes problemu del kompo procesoriaus karta, dundukas ish USA siunte EMS o ten kazhkas ne to pasidare (blogai iforminta) tai tampiausi kol irodziau kad neturiu irodymu kad kazka mokejau uz ta daikta, tai pagailejo ir paleido be muitu. Aciu uz atsakymus Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar