r2d2 Sukurta Kovo 23, 2006 Pranešti Share Sukurta Kovo 23, 2006 sveiki, Gal kas galetu patarti kurio gamintojo pasirinkti sio tipo ginkla, butu saunu jei isvardintumet vieno ar kito gamintojo pliusus ar minusus. ar tai classic army M15A4 rifle ar tai ICS M16A3 ar tokyo marui M16A1 gal but dar kokia nors alternatyva yra? is anksto dekoju uz pagalba bei atsakymus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Kovo 23, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2006 sveiki, Gal kas galetu patarti kurio gamintojo pasirinkti sio tipo ginkla, butu saunu jei isvardintumet vieno ar kito gamintojo pliusus ar minusus. ar tai classic army M15A4 riflear tai ICS M16A3 ar tokyo marui M16A1apie tokyo marui pamirshk ish karto, jis ish plasmases, priedo turi didzhiuli minusa, jog po kurio laiko ima vamzdis klibeti. zhodzhiu net prieshui nesiulychiau tokyo marui M16 Lieka tau du pasirinkimai: arba CA M15A4 arba ICS M16A3. CA M15 yra neblogas ginklas, visas ish metalo.Vamzdis vientisas metalinis - niekada neklibes. Viena kas man jame nepatinka tai Hopupas,bet tai sutvarkoma pakeitus gumele. Ash asmenishkai esu ICS fanas. man labai patinka ju ginklu atlikimo kokybe.pats turiu ICS M16A3 ir dar planuoju isigyti ICS AK74. ICS ginklai, kaip ir CA pilnai ish metalo. Vienas ish privalumu ICS M16, tas jog gearboxas, labai paprastai ishsirenka. T.y. modulinis, sudarytas ish dvieju daliu, vienoje krumpliarachiai ir motoras, kitoje pneumatika.Priedo ICS M16 turi spyruokles atpalaidavimo funkcija, kas padidina spyruokles ilgaamzhishkuma. Vienas dalykas, kas galetu buti patobulinta, tai hopup'as. Shiaip susisiek su zhmonem ish UAB AIRSOFTAS, vieno ish ju forume nickas lukashenka.jie turi ir CA M15 ir viena ICS M16A3. pachiupinesi pats , pamatysi kas tau labiau prie shirdies. Shtai manishkis ICS M16A3: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 Uhu, ash tai pat turiu ICS M16A3, esu patenkintas, bazinis variantas pakankamai galingai, toli ir taikliai saudo. Greitosauda didziuje [900rpm]. Rankose laikos maloniai, tvirtai, gal vienas is minusu, kad siek tiek kliba apsodo lovelis ir sunkiau ideti baterija del saugiklio, bet pasitreniravus tai nekelia dideliu problemu. Dvieju daliu gearboxas super daiktas, nereikia dvieju ginklu: CQB ir mishkui, pries zaidima per 5minutes, pasikeiti virsutini gearboxa pagal aikstes tiuningu limitus ir valio. Asm. man ir garsas saudant is ICS daug mielesnis nei ish CA. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
r2d2 Atrašyta Kovo 24, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 aha siek tiek dabar apsvietet mane, aciu, bet dar norejau paklausti, supratau kad CA gamintojo ginklus pardavime galima rasti ir lietuvoje o su ICS kaip? Be to kaip su atsarginem dalimis ir tuningo elementais? mano manymu kazkuris is siu gamintoju turetu buti populiaresnis tai atitinkamai turetu buti ir priedu pasirinkimas didesnis? o gal as klystu? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 ICS yra vienas parduodamas, http://www.airsoftas.lt/find.php?action ... ategory=18 o del daliu: tai viskas standartizuota. tinka bet kuriam gamintojui. Yra du pagrindiniai gearbox'o standartai: a) Versija 2 (pagrinde M16)B) Versija 3 (G36, AK47) dalis shiems gearboxams gali gauti ish http://www.airsoftas.lt arba siustis ish uzhsienio.bet shiaip retai ten reikia ka keisti, nebent sudroshi stumokli ar luzh tapper plate. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 Lenkai prekiauja ICS'ais http://www.military.pl atsiuntimas ish ten 90zlotu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Charley Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 Seip siulau tau paimt CA m15a4 tactical carbine ginklas universalus ir CQB ir atviram musije, ginklas tikrai labai gerai padarytas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PiCCaso Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 Parduodu ICS m16a3. Visiskai naujas, zaista tik vienam zaidime. Dar pridesiu keturias detuves. Jei domina - PM. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
r2d2 Atrašyta Kovo 24, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 aciu uz patarimus, bandysim pasibandyt airsofta si sekmadieni...tada jau spresim koki tiksliai ginka imti... o gal aplamai nepatiks Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 na tiesiog turek omeny jog ginklai su kuriais zhaisi yra nuomojami. savo ginkla daug labiau prizhiuri. tiesiog apzhiurek vieno ish VANAGAI komandos nariu ginklu. pamatysi labai ryzhku skirtuma. ir su savo ginklu zhaisti 90% smagiau nei su nuomojamu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Kovo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2006 Seip siulau tau paimt CA m15a4 tactical carbine ginklas universalus ir CQB ir atviram musije, ginklas tikrai labai gerai padarytasJei neklystu M4A1 su fiksuota buoze neegzistuoja, tai tik Airsoftui skirtas ginklas, kad tilptu didesnis akumas, na nzn man toks atrodo slyksciai - pokemonishkai.Kalbant apie universalu ginkla ICS M4A1 universalesnis, nes per pora minuciu gali pakeisti gearbox'a, CQB arba Field zaidimam. Nors asm. man netrugdo ir mano metrinis Riflas zaisti CQB, kaip sakoma - blogam sokejui ir kiausiai maiso. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Charley Atrašyta Kovo 25, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2006 http://www.world.guns.ru/assault/as18-r.htmo prie ko M4A1 ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Kovo 25, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2006 [ nes per pora minuciu gali pakeisti gearbox'a, CQB arba Field zaidimam.Tai kiek kartu jau tuos keitetes ? Ar daznai tenka keistis ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Kovo 25, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2006 Ne kolkas nekeiciau, kolkas nera tikslo keisti, ziema zaidziame tik pastate, uzhtenka ir standartines spyruokles. IMHO universalus ginklas nepriklauso nuo giklo ilgio, kaip ir sakiau man mano metrinis netrugo ir pastate zaisti... O vat kai priesh CQB gali per pora minuciu pasikeisti spyruokle be didelio vargo, tai universalumas. Kas ish to vidutinio ilgio ginklo pastate kai tiuningo limitai neleidzia su juo zaisti. Charley, na taip ir ant M4A1 galima uzhdeti M16 vamzdi, kazkada teko matyt ir M60 vamzdi ant M16, bet realiai ar tai naudojama? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Charley Atrašyta Kovo 25, 2006 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2006 Matass tai gi as daviau linka kur parodoma kad realiai naudojama. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arabs Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 klausimas, kuom skiriasi CA M15A2 rifle nuo CA M15A4 rifle ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 pas A4 rankena ginklui neshti yra ant reilo t.y. galima nuimti. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arabs Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 pas A4 rankena ginklui neshti yra ant reilo t.y. galima nuimti.tik tiek ? o viduriai ,apdirbimas, kokybe tokia pat ?kaip suprantu, pas A2 problematiska pritvirtint optika ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 22, 2006 na neproblematishka, tiesiog isisuka reilas i rankenos virshu, bet tada jau optika bus ganetinai aukshtai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar