Mikis Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Apie saviveiklą niekas nekalba. Būtų atsiklaustą. Paprašytą. Diskutuota ir tt. Jei ne tai ne. Aš tiesiog prašiau atsakymo į klausimą dėl dalies.. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Freud Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Apie saviveiklą niekas nekalba. Būtų atsiklaustą. Paprašytą. Diskutuota ir tt. Jei ne tai ne. Aš tiesiog prašiau atsakymo į klausimą dėl dalies..O ką tu ten uždėsi? reilo nėra. Ieškoti reilo? Kur tu jį gausi. Tada jau teks stipriai modifikuoti ginklą, o to niekas neleis, o jeigu leis, tai kokia tikimybė, kad kitą kart atėjęs į pratybas tu tą ginklą rasi? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Freud Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 http://www.hkparts.net/shop/pc/G3-91-PTR-Cetme-Tactical-Tri-rail-Handguard-System-p879.htmprašau Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Spalio 3, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 3, 2015 Apie saviveiklą niekas nekalba. Būtų atsiklaustą. Paprašytą. Diskutuota ir tt. Jei ne tai ne. Aš tiesiog prašiau atsakymo į klausimą dėl dalies..Kolega, taves niekas nepeikia. Gal pakentek tuos 9 menesius be papildomu islaidu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mikis Atrašyta Spalio 10, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 10, 2015 Gal kas žinot kokio gamintojo naujos LK iškrovos liemenės? Pamenu,kad lenkiškos,bet neatgaminu pavadinimo,berots iš trijų raidžių. Gal kas padėsit? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kubaz Atrašyta Sausio 13, 2016 Pranešti Share Atrašyta Sausio 13, 2016 Sveiki, gal žino kas nors, kodėl su išmaniuoju negaliu įeiti į forumą, išmeta 403 klaidą. Kompiuteriu viskas puikiai veikia. Kaip išspręsti šią problemą? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Sausio 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Sausio 14, 2016 Sveiki, gal žino kas nors, kodėl su išmaniuoju negaliu įeiti į forumą, išmeta 403 klaidą. Kompiuteriu viskas puikiai veikia. Kaip išspręsti šią problemą?Pabandyk pasitikrint nustatymus, kad cookies butu ijungti. Ka tik tikrinau, tai Android atidaro kuo puikiausiai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kubaz Atrašyta Sausio 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Sausio 14, 2016 Jau veikia, nieko telefone nedariau. Ačiū administratoriams ^_^ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bugnamusis Atrašyta Vasario 21, 2016 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2016 http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-011-cm?from=listing&campaign-id=19Ka manot apie šią G36C? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Vasario 21, 2016 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2016 http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-011-cm?from=listing&campaign-id=19Ka manot apie šią G36C?Turiu tokį patį. Pradžiai gerai, na o veliau galėsi kaip atsarginį ginklą vežiotis :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bugnamusis Atrašyta Vasario 21, 2016 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2016 Silpnas? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Vasario 22, 2016 Pranešti Share Atrašyta Vasario 22, 2016 Silpnas?Na nera jis silpnas, galima patiunint. Bet man jis pradziai pagal kainos ir kokybes santyki pats tas buvo. Dabar va lenda problemos su ugnies keitikliu, hop up ir pan. Po truputi tvarkau as ji. Pats supranti kad pigaus ir gero daikto nebuna :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Antanas_strum Atrašyta Kovo 24, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2016 Sveiki, man yra 14 metų, ir jau ilgai norėjau pradėti airsoftinti. Paskaitęs labai daug forumu ir panašių dalyku suradau labai daug skirtingu nuomonių apie nepilnamečius airsofto sporte (kurios daugumoje buvo neigiamos), tai noriu jūsų nuomonės, ar man verta bandyti užsiiminėti tuom, ar aš bučiau atstumtasis sporte. Ar būtu problemu su organizatoriais?P.s. Esu susipažinęs su visom saugumo taisyklėm ir būčiau atsakingas žaidėjas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edfu Atrašyta Kovo 24, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2016 Sveiki, man yra 14 metų, ir jau ilgai norėjau pradėti airsoftinti. Paskaitęs labai daug forumu ir panašių dalyku suradau labai daug skirtingu nuomonių apie nepilnamečius airsofto sporte (kurios daugumoje buvo neigiamos), tai noriu jūsų nuomonės, ar man verta bandyti užsiiminėti tuom, ar aš bučiau atstumtasis sporte. Ar būtu problemu su organizatoriais?P.s. Esu susipažinęs su visom saugumo taisyklėm ir būčiau atsakingas žaidėjas. Sveikas, http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/2342-noriu-zaisti-airsofta-bet-man-dar-nera-18-metu/ ir iš karto dar vienas - http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/5461-naujok%C5%B3-a%C5%A1aros-arba-kod%C4%97l-visi-man%C4%99s-taip-nemyli-ir-kod%C4%97l-j%C5%ABs-visi-%C4%8Dia-tokie-%C5%BEv%C4%97rys/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
H121 Atrašyta Kovo 24, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2016 Iš to ką tenka paskutiniu metu matyt kariauk.lt žaidimuose nepilnamečiai žaidžia. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Kovo 29, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 29, 2016 Sveiki, man yra 14 metų, ir jau ilgai norėjau pradėti airsoftinti. Paskaitęs labai daug forumu ir panašių dalyku suradau labai daug skirtingu nuomonių apie nepilnamečius airsofto sporte (kurios daugumoje buvo neigiamos), tai noriu jūsų nuomonės, ar man verta bandyti užsiiminėti tuom, ar aš bučiau atstumtasis sporte. Ar būtu problemu su organizatoriais?P.s. Esu susipažinęs su visom saugumo taisyklėm ir būčiau atsakingas žaidėjas.Aš net neabejoju, kad būtum pavyzdingas žaidėjas. Problema yra ne tiek tavyje (ar tavo bendraamžiuose), kiek teisinėse problemose, kurias patirs BET KURIS žaidimų organizatorius, jei su tavimi kas nors atsitiks. Būtent dėl tos priežasties 99,99 proc. atvejų NIEKAS nenorės užsikrauti papildomos atsakomybės. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vinis Atrašyta Balandžio 8, 2016 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 8, 2016 Sveiki, norėjau sužinoti ar nešiojant Vyčio antsiūvą ant peties jis turi žiūrėti į priekį, ar nesvarbu? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
setuolis Atrašyta Balandžio 11, 2016 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 11, 2016 Tik i prieki. Nes atsukta priesui subine reiskia- kad tu sprunki nuo jo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
deathdealer Atrašyta Gegužės 31, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 Gal žinot kas remontuoja AEG Kaune? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Freud Atrašyta Birželio 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 1, 2016 O kas jam nutiko? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
deathdealer Atrašyta Birželio 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 1, 2016 Pradėjo strigti BB'ai vamzdyje. Galiausiai tiesiog išrieda arba "iššaunami" silpnai po kelis. Vamzdis švarus. Atrodo, kad kažkas hop up'ui yra, nes nemačiau jokio pasikeitimo ji reguliuojant. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Birželio 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 1, 2016 Pradėjo strigti BB'ai vamzdyje. Galiausiai tiesiog išrieda arba "iššaunami" silpnai po kelis. Vamzdis švarus. Atrodo, kad kažkas hop up'ui yra, nes nemačiau jokio pasikeitimo ji reguliuojant.pabandyk susitvarkyt Hopo gumyte. Manau tame problema. Bet galimai kad ir Nozlas grybauja ar kompresijos nera. Todel siulau, pagal gyv. vieta susirasti meistra kuris tvarko :) Sekmes. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Freud Atrašyta Birželio 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 1, 2016 panašu , kad kompresijos nėra. Reik ardyt ir žiūrėt, gali ir pats jeigu rankas turi Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saka978 Atrašyta Birželio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 2, 2016 Gal daznai yra uzduodamas sis klausimas yra, bet noreciau pasitikslinti. Ar daugumoje zaidimu galeciau as zaisti, jei man yra 15 metu, tevai parasytu rastiska sutikima, kad prisijema atsakomybe.Visa ekipuote turiu ir ginklus.1. G&G M4 GC162. Chest rigas3. Kombinezonas.4. Na ir kitios svarbios priemones kaip (Saratai)P.S Turejas patirties airsofte. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
danvida Atrašyta Birželio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Birželio 2, 2016 Sveiki Noriu paklausti isigijau G&G M16 CBQ kokios detuves jam tinka. Tiksliau kokiu firmu? ar kaip atskirti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar