ASG Atrašyta Vasario 6, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 6, 2014 Kiek pasidomejau, tai i buoze-rema ideda IPP(ИПП) ir apvynioja turniketu. Tipo greitai pasiekti prireikus.Va bent vienas mane supranta :lol: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Renat Atrašyta Vasario 6, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 6, 2014 pasipildziau savo kollekcija LCT AK104 CYMA AKMS + Dboys GP25 nu ir naujas E&L AKM :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
J.J.Simpson Atrašyta Vasario 6, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 6, 2014 ir kaip E&L kokybe? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Renat Atrašyta Vasario 6, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 6, 2014 kainuoja savo pinigus, visus is plieno, plienas oksiduotas (sujuodintas) kaip tikras, medis panasus nuo real stelo, neradau ne vieno liufto, hop-up kamera metalinine pritvirtinta prie gearboxo (kaip pro-win) bazei duoda 130m/s. Nu atejo su sertifikatais, ir visas alivoje jei dar klausimu yra i pm :) P.S dar idomus bunkeris , vietoi ratuko virvute Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Vasario 7, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 7, 2014 Va bent vienas mane supranta :lol:Jei ką, tai čia ne turniketas, o žgutas. Kaip ir AK - ne aukštųjų technologijų vaisius, o kastuvo ir laužtuvo nesantuokinis vaikas :P Vadinkime daiktus tikraisiais vardais ;) P.S.: o dabar galite pradėti mane spardyt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dealexus Atrašyta Vasario 7, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 7, 2014 Kiek pasidomejau, tai i buoze-rema ideda IPP(ИПП) ir apvynioja turniketu. Tipo greitai pasiekti prireikus.Nefiga. Afganai sake kad cia del to kad vaikstant po teritorija "jo******s" kalasas trankidavo nugara. ir jie sugalvojo IPP deti ir zgutu apvinioti. O siap musije, kalnuose po suzeidimo ar sprogimo, nemanau kad salia ginkla rasi, jei jis be dirzo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Vasario 7, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 7, 2014 mano gražuolis Chesty ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R1mga Atrašyta Vasario 14, 2014 Pranešti Share Atrašyta Vasario 14, 2014 Štai mano nauji žaisliukai :-) M4 MP5 Glock 17 [GBB] Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edelweiss Atrašyta Kovo 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 12, 2014 Negaliu nepasidziaugt savo nauju apsodu :D judu link G36KA4, gaila top railo rast lietuvisko neiseina, kitas neititikimas buoze, ji trumpesne nei lietuviskame. Dar noreciau pasiteirauti koks yra G36KA4 islindusio is apsodo vamzdzio ilgis, nes maniskis yra greiciausiai 2-3cm per ilgas, bet kol neissiaiskinsiu netrumpinsiu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Kovo 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 12, 2014 Negaliu nepasidziaugt savo nauju apsodu :D judu link G36KA4, gaila top railo rast lietuvisko neiseina, kitas neititikimas buoze, ji trumpesne nei lietuviskame. Dar noreciau pasiteirauti koks yra G36KA4 islindusio is apsodo vamzdzio ilgis, nes maniskis yra greiciausiai 2-3cm per ilgas, bet kol neissiaiskinsiu netrumpinsiu :) Tikrojo ilgis yra maždaug kaip iki sustorėjimo ant taviškio (t.y., tikrai ne du-trys cm, o šiek tiek daugiau). Ten jau ir turėtų kompensatorius prasidėt. Klausimas kitas - niekur neradau analogiškos dėtuvė išmetimo rankenėlės. Gal kas matė? P.S.: dėl buožės - npastebėjau :) Reiks pasimatuot :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edelweiss Atrašyta Kovo 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 12, 2014 Meginau is paveiksliuko pasimatuot bet nieko gero nesigavo.. siek tiek paklaida yra ir skiriasi per pora cm rezultatas. pas man islinde 23cm o pagal paveiksliuka 17cm turetu but. Buoze mano analogiska g36c, skiriasi pats galas kur dirzas tvirtinasi ne iki virsaus ta plastmase. bet butu gerai suzinot is zmogaus laikiusio g36ka4 kiek islindes tas vamzdis. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Kovo 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 12, 2014 Meginau is paveiksliuko pasimatuot bet nieko gero nesigavo.. siek tiek paklaida yra ir skiriasi per pora cm rezultatas. pas man islinde 23cm o pagal paveiksliuka 17cm turetu but. Buoze mano analogiska g36c, skiriasi pats galas kur dirzas tvirtinasi ne iki virsaus ta plastmase. bet butu gerai suzinot is zmogaus laikiusio g36ka4 kiek islindes tas vamzdis.Aš laikiau. Sakau - ten, kur ant vamzdžio sustorėjimas, turi jau prasidėti slopintuvas. Toks iriryra tas ilgis. Centimetrais nematavau. P.S.: Jo - pas G36C buožė tikrai trumpesnė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edelweiss Atrašyta Kovo 13, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 13, 2014 na va siek tiek spalvu ant vamzdzio uzdejom :D ir kas be ko -6,5cm, pasirodo aliumini suvirint paprasciau negu padaryt kairini sriegi. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
volvo740 Atrašyta Kovo 13, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 13, 2014 Stai ir mano grozybes Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jukas1 Atrašyta Kovo 15, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 15, 2014 O stai ir mano zaisliukai :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
th0rn3 Atrašyta Kovo 25, 2014 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2014 Pagaliau prisiverčiau padaryt gražią savo E&L AK74 nuotrauką Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Eretikas Atrašyta Balandžio 28, 2014 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 28, 2014 Maniškis JG Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
DeaDLTU Atrašyta Gegužės 5, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2014 Mano meilė JG G36KE ir kopija Cirtas taktinės liemenės šonė full LK camo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
gantelis Atrašyta Gegužės 18, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 18, 2014 Mano sioks toks mini arsenalas:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
NEON_as Atrašyta Gegužės 18, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 18, 2014 Na, va ir mano piktuolis :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
setuolis Atrašyta Gegužės 30, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 30, 2014 Mano kolekcija kuri nuolat pilneja :) Taip pat didelis dekui Shmel uz petnesas ir dirza ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pufiks Atrašyta Gegužės 30, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 30, 2014 Naujas pirkinys E&L AK-104 :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Eretikas Atrašyta Birželio 9, 2014 Pranešti Share Atrašyta Birželio 9, 2014 Šiandien šeimyna papildė Umarex HK416 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liniux994 Atrašyta Rugpjūčio 8, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 8, 2014 mano naujausia, kukli kolekcija :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
th0rn3 Atrašyta Rugpjūčio 19, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 19, 2014 Pagaliau atėjo ilgai lauktas Tropical Jacket. 5th pattern, 1968 metų originalas, nenešiotas. Pradedu US Army Vietnam War kolekciją. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar