Kontra Atrašyta Sausio 10, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 10, 2010 Na stai ir mano zaisliukai :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Soldier Atrašyta Sausio 13, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 13, 2010 ?is tas i? įrangos: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nitro Atrašyta Sausio 18, 2010 Pranešti Share Atrašyta Sausio 18, 2010 mano atnaujintas ir greit nezadantis keistis arsenalas: M24 SOCOM MILITARY VERSION m160; CUSTOM MADE M-16 (SAM-R) m125; ICS M4RAS m100+M203 ir Madbull CO2 granatos; M9. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Burzujus Atrašyta Vasario 15, 2010 Pranešti Share Atrašyta Vasario 15, 2010 Mano ?aisliukai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-=Brainiac=- Atrašyta Vasario 16, 2010 Pranešti Share Atrašyta Vasario 16, 2010 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dynia Atrašyta Kovo 25, 2010 Pranešti Share Atrašyta Kovo 25, 2010 mano ma?asis arsenalas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pykshtukas Atrašyta Balandžio 17, 2010 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 17, 2010 Nauja karta medzioja kralikus su tecio ginklais. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Spalio 20, 2010 Pranešti Share Atrašyta Spalio 20, 2010 CA M15A4 Tactical carbine pirktas 2005 www.airsoftas.lt (Antras mano ginklas. Pirmasis CA G36 irklas) Netrukus pakeistas priekinis plastikinis apsodas į metalinį, kad galėčiau talpinti įvairias dzindzikliuškas. Prailgintas vidinis vamzdis paslėptas garso slopintuve. Spyruoklė 110 Nudažiau žaliai, kadangi be perstojo žaisdavome miškuose, Vismaliukų dar neturėjome. Vienintelis ritmas gedimas įtakotas prastų BBs, dantračiai suvalgė stūmoklį, kai BBs užstrigo vamzdyje. Toliau buvo profilaktikai keista ugnies keitiklis ir nozlas. Bet ginklas moraliai paseno...tad atsinaujinau :) Kadangi išsijudino rankena - pakeičiau į tvirtesnę. Reilas plėšydavo pirštines - uždengiau. Buožė buvo nepatogi, vis keldavau ant peties - pakeista. Ginklą visada laikau ties apkaba - dabar daug patogiau. Pakeičiau susidėvėjusį taple plate. Sumažinau krūvį į cilindro galvą - pakeičiau galvas į papuką ir duobutę :) Toliau visą kitą originalios CA dalys veikiančios nuo pirkimo. Ilgą laiką ginklas buvęs labai aptikimas, visgi artėja prie kapitalinio remonto...visgi penki metai. Jausdamas stiprų dvasinį ryšį, greičiausiai pajamas mesiu į ginklo širdies ir vidaus organų transplantaciją. Nes geresnio draugo nesu turėjęs :) Ginklo naujas rūbas - Palanga Pine Forest/Sunny Sand Camo :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
andriux Atrašyta Gruodžio 21, 2010 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 21, 2010 Na o cia as ir mano TM M4 SOPMOD Untitled by andriux-uk, on Flickr Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Kovo 19, 2011 Pranešti Share Atrašyta Kovo 19, 2011 Mano parkas: CA M249 Systema M4 ASG M1911 Mp5K CYMA Virgis Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Balandžio 9, 2011 Pranešti Share Atrašyta Balandžio 9, 2011 Uzsienietis,bet problemu kolkas nesukeles ak-47 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kazinbey Atrašyta Rugsėjo 26, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 26, 2011 G&P M4 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Rugsėjo 26, 2011 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 26, 2011 Atnaujintas mano parkas: Uploaded with ImageShack.us Virgis Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vytenis Atrašyta Lapkričio 22, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 22, 2011 Galu gale pribrendom su Virgiu ismeginti MADBULL Tracer device. Zinoma, telefonine kamera ne geriausia priemone tokiems dalykams filmuoti, bet tikrai ispudynga. Fimuota medziaga cia http://www.youtube.com/watch?v=oToPpruztn0&feature=player_detailpage#t=3s http://www.youtube.com/watch?v=HWYu-gRdDqQ&feature=player_detailpage#t=25s Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Svarbiausia - sušluoti :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vytenis Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Svarbiausia - sušluoti :D Tai jau teko. Gerai, kad sviecia visi ant zemes, nesunku buvo :)) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Alberto Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2011 Tai jau teko. Gerai, kad sviecia visi ant zemes, nesunku buvo :)) Susluoti galima su specialia taktine MadBull sluota ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vytenis Atrašyta Lapkričio 28, 2011 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 28, 2011 Susluoti galima su specialia taktine MadBull sluota ;) He he he... Jei tokia butu, jau tureciau :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Virgis21 Atrašyta Gruodžio 1, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 1, 2011 Atnaujinimas: Virgis Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Slimdevil Atrašyta Gruodžio 3, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 3, 2011 Sviezias AnK spring SVD :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dzeimsas Atrašyta Gruodžio 22, 2011 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 22, 2011 Mano zaidimu kambarys Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mordaboy Atrašyta Vasario 2, 2012 Pranešti Share Atrašyta Vasario 2, 2012 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kontra Atrašyta Vasario 3, 2012 Pranešti Share Atrašyta Vasario 3, 2012 :excl: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Kontra Atrašyta Vasario 3, 2012 Pranešti Share Atrašyta Vasario 3, 2012 Maniškiai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Vasario 3, 2012 Pranešti Share Atrašyta Vasario 3, 2012 Emmmmm.... O čia granatos ir PM tai biški ir ne airsoftiniai, atrodo :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar