ZajiecTerminator Sukurta Kovo 21, 2008 Pranešti Share Sukurta Kovo 21, 2008 Kaip būna visada taip ir dabar atsitiko ir atsitiks visada prie? ?aidimus : sugriuvo mano G&G RK103 :unsure: :blink: :D :D :D :( Kaip pagydyti tokį gedimą ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vini_the_Puh Atrašyta Kovo 21, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 21, 2008 variantas 1. variantas 2. kreipiesi i distributoriu, siuo atveju aic, ir parduodam/arba uzsakom dali (nes kaip zinau, jis negarantinis) rasyk marius@arsenal.lt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Kovo 22, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 22, 2008 Pasitaiko tokiu gedimu. Pas mane su CA SLR105 buvo tas pats. Pravodke tinka belekokios firmos, svarbu V3 :winkwink:. As pirkau is www.airsoftas.lt mokejau berods 80lt. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SigSauer Atrašyta Kovo 22, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 22, 2008 Istiesu - viena silpnuju AEG Gearboxo daliu si vieta Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ruonis Atrašyta Kovo 22, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 22, 2008 O kas čia per dalis? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SigSauer Atrašyta Kovo 23, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2008 Kontaktai susilieciantys nuspaudus nuleistuka. Stai tas stambus atsiduria tarp dvieju smulkiu ir elektros grandine pradeda veikti (o siuo atveju, vienas smulkusis nuluzo). Labai techniskai cia paaiskinau zinoma :winkwink: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ruonis Atrašyta Kovo 23, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2008 Man tai kaiptik labai aiškiai skambėjo :winkwink:. Ačiū. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
ZajiecTerminator Atrašyta Kovo 23, 2008 Autorius Pranešti Share Atrašyta Kovo 23, 2008 O įmano ?ią detalę i?imt neardant gearboxo ? Man tai pasiskleidė :winkwink: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SigSauer Atrašyta Kovo 24, 2008 Pranešti Share Atrašyta Kovo 24, 2008 Kiek pamenu, isimti neisardant, neimanoma. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar