Rogue Sukurta Vasario 25, 2008 Pranešti Share Sukurta Vasario 25, 2008 Sveiki, taigi gal kas bande sutalpint sita: http://www.arsenal.lt/lt/katalogas/index.p...p;productId=864 i sita http://www.icsbb.com/eicsbb/page3.asp?bignum=5&picid=527 kaip sekesi tai atlikt? Kokius pakeitimus buozej reikejo padaryt? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Vasario 25, 2008 Pranešti Share Atrašyta Vasario 25, 2008 Netelpa ? Nesu ICS specas , bet bandyk be laidu ikist jei telpa - bandyk saugiklio apsauga ismest , pati saugikli izoliacija apvyniojant. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rogue Atrašyta Vasario 25, 2008 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 25, 2008 Trukdo ne laidai, bet tai, kad 8 celiu batarke yra ilgesne.Kiek radau infos inete, ICS yra numate galimybe idet 8 celiu batarke.Tam tikslui buozeje yra integruoti :) du plastikiniai laikikliai, kurie fiksuoja trumpesne batarke, o norint idet 8 celiu, tuos laikiklius reikia islauzt.Tai man idomu ar kas nors bande sia operacija atlikt ir ar nekilo kokiu nors problemu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Vasario 25, 2008 Pranešti Share Atrašyta Vasario 25, 2008 Na, nezinau kiek padesiu, bet galiu tik pasakyt, kad i CA M-klases fixed stock pas mane 8 celiu batarke telpa. Aisku vos-vos, bet telpa. Gal bandyk pradziai kai desi visiskai istraukti laidus, o dedant batarke ja deti kiek kampu (tiesiai ir man netelpa) i labiau spaudziant zemyn. Veliau sudek laidus virs batarkes, vietos liks. Tik buk atsargus, nes gali perspausti laidus, kurie eina nuo gearbox'o. Beje, del laikykliu irgi kazkur skaiciau. O ne bandei buoze nuimt? 2 varztai gi. Nuimk ir zaisk :)Sekmes! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rogue Atrašyta Vasario 25, 2008 Autorius Pranešti Share Atrašyta Vasario 25, 2008 Na, nezinau kiek padesiu, bet galiu tik pasakyt, kad i CA M-klases fixed stock pas mane 8 celiu batarke telpa. Aisku vos-vos, bet telpa. Gal bandyk pradziai kai desi visiskai istraukti laidus, o dedant batarke ja deti kiek kampu (tiesiai ir man netelpa) i labiau spaudziant zemyn. Veliau sudek laidus virs batarkes, vietos liks. Tik buk atsargus, nes gali perspausti laidus, kurie eina nuo gearbox'o. Beje, del laikykliu irgi kazkur skaiciau. O ne bandei buoze nuimt? 2 varztai gi. Nuimk ir zaisk :)Sekmes!Thx :)Buvau isardes ir maciau tuos laikiklius, istyrinejus atrodo, kad turetu tilpt,bet pacios batarkes dar neturiu(stengiuosi issiaiskint ar verta pirkt t.y. ar tilps :), tai remiuosi tik tuo ka perskaiciau ir pamaciau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar