Tautvixs Sukurta Sausio 21, 2019 Pranešti Share Sukurta Sausio 21, 2019 Sveiki turiu KJW M9 https://www.airsoftas.lt/m9-gbb-fh kelis šratus išauna paskiau daugiau ne. Buvo suteptas, vamzdis išvalytas, naudojami guarder šratai. Gal kas susidūrė su tokia problema? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
HitsForFree Atrašyta Sausio 21, 2019 Pranešti Share Atrašyta Sausio 21, 2019 Sveikas, turiu tokį pat aparatą. Mistika buvo tiesiog dėtuvės vožtuve. Kažkodėl nepaduodavo pakankamai dujų snynai judėt, tuo pačiu ir paduot šratų. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tautvixs Atrašyta Sausio 21, 2019 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 21, 2019 Sveikas, turiu tokį pat aparatą. Mistika buvo tiesiog dėtuvės vožtuve. Kažkodėl nepaduodavo pakankamai dujų snynai judėt, tuo pačiu ir paduot šratų.Supratau o ar problematiška pakeist vožtuva? (Nes esu nelabai patyręs ardyme) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
HitsForFree Atrašyta Sausio 21, 2019 Pranešti Share Atrašyta Sausio 21, 2019 Nea, tik išsuki ir įsuki kitą.Bėda ne pakeitime, bėda, kad jie net to paties gamintojo kartais nedraugauja.Pvz mano atveju, įdėjau naują dėtuvę - viskas ok, veikia. Įdejau į nauja ginklą savo dėtuvę irgi veikia. Pakeičiau savo dėtuvės vožtuvą, su mano ginklu neveikia.Išėmė airsoftas.lt hebra iš savo senų ginklų vožtuvą, sukeitė su mano ir viskas veikė.Žodžiu, greičiausias būdas patikrinti, pasibandyti su kita dėtuve. Jei nepadės - ieškot sliekų kitur. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Shaulyz Atrašyta Sausio 22, 2019 Pranešti Share Atrašyta Sausio 22, 2019 Mano atveju su voztuvu viskas ok, buvo silpnos dujos. Pabandyk pakeist dujas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar