Benny Man Sukurta Gruodžio 1, 2016 Pranešti Share Sukurta Gruodžio 1, 2016 Kaina 90euru Kaina 100 euru. Yra du vienetai Kaina 70euru. Yra du vienetai. Galit skambinti Nr 866223890 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Gruodžio 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 1, 2016 koks gamintojas aug'o? kiek laiko naudotas? modifikacijos? Šrato greitis? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 1, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 1, 2016 Sveiki, ginklai is norvegijos gamintojus zinau tik G36 tai H&K likusiu nezinau . Stovis tikrai geras , kainas galima derinti ... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darko Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Sveiki, ginklai is norvegijos gamintojus zinau tik G36 tai H&K likusiu nezinau . Stovis tikrai geras , kainas galima derinti ... nu jeigu G36 gamintojas H&K, tai tada AUGo gamintojas STEYR :D nejuokauk, H&K gamina kovinius G36 ir ta pati tavo parduodama MP5, bet ne zaislus. cia dar vienas veikejas pardavineja IZHMASHo gamybos SVD :lol: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Sveiki, ginklai is norvegijos gamintojus zinau tik G36 tai H&K likusiu nezinau . Stovis tikrai geras , kainas galima derinti ... Krūva ginklų iš Norvegijos be jokių duomenų - iš šiukšlyno surinkti kaip kad dažnai kraštiečiai prieš grįždami Lietuvon daro? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mulangenis Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Na iš šiukšlyno ar ne koks skirtumas, jei kam reikia tai ant dalių gerai sueis, o gal dar ir veikiantys, tai su truputį investicijų manau galima ir gerą ginklą susirinkti. Juolab modeliai paklausūs. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Baterija yra? Kokia? Dėtuvių pridėsi? Kokių? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
manjac Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 nu aišku ne mano reikalas tavo kainos, bet http://gunfire.pl/product-eng-1152189530-JG067MG-submachine-gun-replica.html 89€ naujas ir žinomas gamintojas. o tu negali net gamintojo nurodyti ir 100€. na bet tavo prekė ir tu kainas diktuoji. butu pigiau nei naujas tai pamastyčiau dar :) brukstelk pm su pasiūlymų jei apsigalvosi :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sword Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 uz protinga kana ant daliu sueitu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Sveiki , seip ginklai yra draugo , kuris juos isigijo norvegijoje ir zaide tik kelis kartus yra ir baterijos ... Niekas nenori uzsidirbti , ginklai veikia tiesiog jie jam nereikalingi ir nori juos parduoti ... Taip pat yra ir salmu visus imant galima kaina tikrai paderinti . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Beje kainas galit patys pasiulyti , manau tikrai parduos uz protinga kaina , nes dar karta kartoju jie tiesiog vieta uzima . Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raja Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Tamsta pardavejau, ar sunku parasyti, ka ant ,,aparatu" remu (korpusu) raso? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Raja Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Tamsta pardavejau, ar sunku parasyti, ka ant ,,aparatu" remu (korpusu) raso? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Visus ginklus parduoda uz 300 , kaina dar galima paderinti Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2016 Paskambinkit papasakosiu placiau ! 866223890 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
JUNDO Atrašyta Gruodžio 3, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 3, 2016 Paskambinkit papasakosiu placiau ! 866223890 Sveiki , seip ginklai yra draugo , kuris juos isigijo norvegijoje ir zaide tik kelis kartus yra ir baterijos ... Niekas nenori uzsidirbti , ginklai veikia tiesiog jie jam nereikalingi ir nori juos parduoti ... Taip pat yra ir salmu visus imant galima kaina tikrai paderinti .Parasiau i el. pasta. laukiu atsakymo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Gruodžio 6, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 6, 2016 G36c liko tik viena , gamintojas umarex mp5 cyma Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Benny Man Atrašyta Sausio 22, 2017 Autorius Pranešti Share Atrašyta Sausio 22, 2017 TRINAM Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar