darko Sukurta Liepos 15, 2016 Pranešti Share Sukurta Liepos 15, 2016 jau praejo 4 dienos, o statusas vis dar Processing, jau galvojau gal kokios sventes kinijoj ar ka :D nu bet ne. jau diorgint pradejo :angry: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Edfu Atrašyta Liepos 15, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 15, 2016 jau praejo 4 dienos, o statusas vis dar Processing, jau galvojau gal kokios sventes kinijoj ar ka :D nu bet ne. jau diorgint pradejo :angry:Sveikas, Paskutinį kartą man siuntė ~3 savaites :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
niunis Atrašyta Liepos 15, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 15, 2016 Turėjau ir aš tokią situaciją. Parašiau jiems mailą, sureagavo iškart ir po poros dienų išsiuntė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darko Atrašyta Liepos 15, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Liepos 15, 2016 Turėjau ir aš tokią situaciją. Parašiau jiems mailą, sureagavo iškart ir po poros dienų išsiuntė.parasyciau ir as, bet tik lietuviskai arba rusiskai :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
darko Atrašyta Liepos 16, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Liepos 16, 2016 jau kaip ir issiunte :) bet idomus dalykas, sekimo kodas Nyderlandu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar