saka978 Sukurta Liepos 9, 2016 Pranešti Share Sukurta Liepos 9, 2016 Sveiki, mes su draugu palyginiom ginklus ir pastebejom, kad jo ginklas zymiai toliau saudo ir hopup sistema netgi uzkelia virsum kulka, o pas mane uzsukus maksimum hopup kulka vis tiek krenta zemyn, net neuzkelio jos. Mano ginklas M4 turi 400 fps jo M14 ginklas 380. Ir jo ginklo vamzdis yra dvigubai ilgesnis, tai tiesiog kilo klausimas ar tai yra normalu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Ramzan Atrašyta Liepos 10, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 10, 2016 Na kad hopapas neveikia tai ne normalu. O kad AEG'as su ilgesniu vamzdziu siuncia BB'sa toliau tai normalu. Hopapas gali neveikti del hopapo gumites ant vamzdelio arba del prarastos mazites gumites pacio reguliatoriaus. Reikia ardit ziuret. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saka978 Atrašyta Liepos 10, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Liepos 10, 2016 Tai kaip supratau kad ant visu ginklu uzkelus ant maximum hopupa turi kelti kulka. Nes kazkaip keista man buvo pries 2 sav pirktas ginklas, dar G&G gamybos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saka978 Atrašyta Liepos 10, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Liepos 10, 2016 O reiketu nunesti i parduotuve garantiniui ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar