saka978 Sukurta Gegužės 31, 2016 Pranešti Share Sukurta Gegužės 31, 2016 Sveiki !Man kilo klausimas, ar galima neuzsisakius nuvaziuot i airstrike parduotuve ir gyvai apziureti ginkla ir nusipiekt ji ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Riebus Atrašyta Gegužės 31, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 taip galima, vaziuok ziurek, pirk Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saka978 Atrašyta Gegužės 31, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 Bet tai, o kodel tada rasoma, kad atsiemimas is parduotuves 4 - 8 D, pavyzdiui sitam ginklui. http://www.airstrike.lt/g-and-g-m4-karabino-replika-gr15-raider-xl-pbb?search=Gr%2015 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Gegužės 31, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 Bet tai, o kodel tada rasoma, kad atsiemimas is parduotuves 4 - 8 D, pavyzdiui sitam ginklui. http://www.airstrike.lt/g-and-g-m4-karabino-replika-gr15-raider-xl-pbb?search=Gr%2015Kolega, tikrai manau, kad daugiau tau informacijos suteiks, jeigu tu paskambinsi +37060794950, nei klausdamas cia. Sekmes. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sieras Atrašyta Gegužės 31, 2016 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 Aisku reiketu skambint jiems, bet kiek mano zinios leidzia man suprast, kad sio ginklio siuo metu parduotuveje nera, jeigu ji uzsakysi ir noresi atsiimti parduotuveje laukti turesi tiek darbo dienu, jeigu uzsakysi ir noresi kad tau ji pristatytu i namus laukti turesi tiek darbo dienu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
saka978 Atrašyta Gegužės 31, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 31, 2016 Aciu labai uz informacija ! Atsiprasau jei tai buvo kvailas klausimas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar