Andrius4023 Sukurta Kovo 10, 2016 Pranešti Share Sukurta Kovo 10, 2016 Sveiki kariai, esu uzsisakes is orinukas.lt m4a2 automata, susimokejau pinigus, pralaukiau jau visa savaite, ir jokios zinios apie preke, su pardavejimu nei el.pastu, nei numeriu susisiekti neiseina, ka patartumet daryti? kaip atgauti man tuos pinigelius? visgi 114euru. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Kovo 10, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 10, 2016 Galiu tau patarti kreiptis i Vartotoju teisiu tarnyba. http://www.vvtat.lt/ rasyt skunda ir tiek. Ir ateityje pasiskaityk atsiliepimus, pries kazka kazkur uzsisakinedamas. Sekmes! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
xeeroc Atrašyta Kovo 15, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 15, 2016 Kreipkis tiesiai i policija ir sakyk, kad apgavo, pinigus sumokejai prekiu nera, kiek pamenu jis privatus asmuo ir neturi jokios imones. tik saita orinukas.lt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Andrius4023 Atrašyta Kovo 15, 2016 Autorius Pranešti Share Atrašyta Kovo 15, 2016 pagazdinus policija, iskart atsiliepe ir atsiunte, bet katik ispakaves radau suluzusi ginkla, su galima sakyt ant plauko kabancia ir nulinkusia buoze. :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukiuxx1 Atrašyta Kovo 19, 2016 Pranešti Share Atrašyta Kovo 19, 2016 fotke imesk :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Timas Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Noriu paklausti. Ar b8damas 13 met7 galiu dalyvauti airsoft renginiuose (pvz: Ukmergės r. Kopūstėlių k. būvusi raketų bazėje vytan2iame airsoft žaidime) ? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Juodvarnis Atrašyta Liepos 14, 2016 Pranešti Share Atrašyta Liepos 14, 2016 Noriu paklausti. Ar b8damas 13 met7 galiu dalyvauti airsoft renginiuose (pvz: Ukmergės r. Kopūstėlių k. būvusi raketų bazėje vytan2iame airsoft žaidime) ?http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/2342-noriu-zaisti-airsofta-bet-man-dar-nera-18-metu/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar