dzeimsas Atrašyta Sausio 4, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 4, 2011 VAt tame ir problema kad ne Vilnietis. IR dar esu moksleivis, laiko per daugiausiai neturiu kazkur vazineti. Mane tik domina ar yra skirtumas tarp prastesniu ginklu( su musu pagalba issirinksi kai sukakos 18 ponaiciui Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Adventurer Atrašyta Sausio 4, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 4, 2011 Nepykit ponai visaziniai, bet 18 senai jau turiu :D Kai mokykloj dar mokais ir 19 su virsum gali tureti ;) Taigi, ar galetumete pakomentuoti mano ziureta varianta(auksciau truputi). Kaip minejot, jis is CA serijos pradedantiesiems. Ar galetumete pasiulyti ka geriau? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dzeimsas Atrašyta Sausio 4, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 4, 2011 Ar galetumete pasiulyti ka geriau? na geriau kaip pradedanciajam gali but nebent GBB pistoletas arba snaiperinis springas :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Skeptikas Atrašyta Sausio 5, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 5, 2011 Nepykit ponai visaziniai, bet 18 senai jau turiu :D Kai mokykloj dar mokais ir 19 su virsum gali tureti ;)Taigi, ar galetumete pakomentuoti mano ziureta varianta(auksciau truputi). Kaip minejot, jis is CA serijos pradedantiesiems. Ar galetumete pasiulyti ka geriau? Puse velnio tas tavo pasirinkimas. Siaip siulyciau neatmesti kaip varianto ir kinieciu CYMA bei Jin Gong. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Adventurer Atrašyta Sausio 5, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 5, 2011 go GERMANY!!!, juk apie AEG kalbam. Pistulke pneumatine turiu, atsisaudau sociai, bet su ja pazaist juk neisiu... o del kitu dvieju firmu, nauju nelabai radau apeje internetines lietuviu airsofto parduotuves. Nebent naudota arba is uzsienio Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Adventurer Atrašyta Sausio 5, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 5, 2011 Ir dar vienas svarbus klsm. Ar galima butu is CA M15A4 TActical CArbine(anksciau minetas) veliau padaryti kazka padoresnio tiuninguojant ar butu neverta? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Sausio 5, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 5, 2011 Ir dar vienas svarbus klsm. Ar galima butu is CA M15A4 TActical CArbine(anksciau minetas) veliau padaryti kazka padoresnio tiuninguojant ar butu neverta? Įmanoma, bet gautųsi antra tiek. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
xamucumo Atrašyta Sausio 6, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 6, 2011 Laba diena. Toks klausimelis. airsoftas.lt priekiauja tokiu vat ginklu Gamintojas: Classic Army Šalis: Honkongas Svoris : 2350 g. Ilgis : 860 mm. Dėtuvės talpa : 300 šovinių 100 m/s Komplekte : apsauginiai akiniai, baterija, pakrovėjas, diržas, 500 šovinių. Kaina: 500 Lt. Man kaip neturinciam jokios ekipiruotes toks sanderis labai patrauklus. Bet noreciau paklaust jusu t.y. zinovu, ar verta toki pirkt? I daznai cia pasirodanti klausima: "Tai kiek tau metu?" Atsakau - 22 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Nerijus Vanagas Atrašyta Sausio 6, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 6, 2011 Paskaityk biski sita tema issamiau, arba geriausia perskaityk visa, atkris daugybe klausimu, nes tikrai cia apkalbeta daug ivairiu AEG, o butent sitas apie kuri klausi tu, keliais postais auksciau aptarinejamas ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Grafaz Atrašyta Sausio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 8, 2011 Norėjau paklaust ar išeitų kokia nors emkė iki plius minus 700lt ar apskritai kas nors išeitų? Ačiū :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zhigan_limon Atrašyta Sausio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 8, 2011 Iseitu aisku Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Sausio 8, 2011 Pranešti Share Atrašyta Sausio 8, 2011 Norėjau paklaust ar išeitų kokia nors emkė iki plius minus 700lt ar apskritai kas nors išeitų? Ačiū :) O tu, žmogau, bandai naudotis internetu, google, ar aplankyti Lietuvos pardavėjų svetaines? Ar nelabai tau tas pavyksta?Niekas tavęs čia gydyti nežada, bet būk draugas, nesiblaškyk po forumą ir nerašyk kiekvienoj aplankytoj temoj, tarsi būtum su užstrigusiu "reply" mygtuku. Turi klausimų, rašyk man asmeniškai - nuimsim vieno hiperaktyvaus naujoko krūvį nuo forumo.Aš rimtai - padėsiu. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
SarasLTU Atrašyta Vasario 19, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2011 Sveiki, esu nusižiūrėjęs CA G36C. Šiadnien buvau AIC, tačiau gyvai pamatyt neišėjo ginklo, o ir neturės iki ~balandžio pradžios. Pasitikslinau, kad ginklas yra su mažu apsodu, small tipo baterijai (nors aic.lt parašyta, kad large) Taipogi ginklas ateina be baterijos ir pakrovėjo. Taigi dabar mąstau apie pirkimą iš lukashenkos (pats ginklas ant 100 litų pigesnis nei AIC), plius nusipirkt didesnį apsodą (200lt). Taigi klausiu jūsų nuomonės - ar pasirinkimas geras, ar geriau būtų žiūrėt į JG gamybos ginklus ir likusius pinigus išleist tiuningui? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lukashenka Atrašyta Vasario 19, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2011 Perki JG, arba CYMA G36C (turesim kita savaite , 120 m/s) plius Lipo 7,4 v 2300 Mah 20C 100 Lt, plius Lipo automatinis pakrovėjas ~ 100 Lt Ir turi gerą ginklą. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liniux994 Atrašyta Vasario 19, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2011 Taigi klausiu jūsų nuomonės - ar pasirinkimas geras, ar geriau būtų žiūrėt į JG gamybos ginklus ir likusius pinigus išleist tiuningui? kiek esu skaites forumose daug kas rašo, kad labiau apsimoka JG imti negu CA. Ir tuomet deti ant jo tiuningą Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dario Atrašyta Vasario 19, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 19, 2011 Sveiki, issirinkau airsoft M202B pistoletus. Noriu kelis nusipirkti ir atsisiusti pramogai su draugais, gal kam uz buteli isnuomosiu karts nuo karto. Tad noretusi, kad jis nesuluztu. Zodziu ka apie juos mastote, gal esate susidure? Dekui :) http://www.youtube.com/watch?v=18Ba-OwWqqE Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rMantas Atrašyta Vasario 20, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 20, 2011 Sveiki, issirinkau airsoft M202B pistoletus. Noriu kelis nusipirkti ir atsisiusti pramogai su draugais, gal kam uz buteli isnuomosiu karts nuo karto. Tad noretusi, kad jis nesuluztu. Zodziu ka apie juos mastote, gal esate susidure? Dekui :)http://www.youtube.com/watch?v=18Ba-OwWqqE kaip cia idomiai, su blow backu bet elektrinis? Siaip tai ziurint kokia jo kaina, bet geriau pasiimti pigesnius naudotis kelis mp5 ar siaip kokius kiniecius ir bus neismesti pinigai, nes pistoletai yra pistoletai :) ir tikrai nusibos greitai taip su draugais tik keliese, patarimas is patirties. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dario Atrašyta Vasario 20, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 20, 2011 45lt su parsiuntimu gaunasi, tai manau nebrangu Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
rMantas Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 45lt su parsiuntimu gaunasi, tai manau nebrangu uz tokia kaina tai cia zaislas o ne airsoft ginklas :) ir jausis rankoje ir saudys ir laikys kaip pigus uztraukiamas pistoletas is maximos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 45lt su parsiuntimu gaunasi, tai manau nebrangu mano shemagas tiek kainavo :Do čia mechanika, judanti ir tt Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Dario Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 Kur turiu saugu websaita kinijoje ir lietuvos parduotuvese jeigu palygintumeme kainas, kazkodel nenustebciau, jei po 200 lt juos pardavinetu :) sveria 600gr, nepasakyciau, kad rankoje jausis, kaip maksiminis pistoletas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
grechas Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 Aš asmeniškai nustebčiau jeigu už tiek pardavinėtų. 600 gramų... Taip, tiek ir turėtų sverti plastmasės gabalas su 4 ААА akumuliatoriais. Tačiau jeigu esate šventai įsitikinęs savo sprendimo teisingumu ir turite atkalbinėjimais nepaveikiamą nuomonę, tai pirkite į sveikatą ir džiaukitės savo pirkiniu. Nepamiškite naudoti akių apsaugos. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
UnoBomber Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 Aš asmeniškai nustebčiau jeigu už tiek pardavinėtų. 600 gramų... Taip, tiek ir turėtų sverti plastmasės gabalas su 4 ААА akumuliatoriais. Tačiau jeigu esate šventai įsitikinęs savo sprendimo teisingumu ir turite atkalbinėjimais nepaveikiamą nuomonę, tai pirkite į sveikatą ir džiaukitės savo pirkiniu. Nepamiškite naudoti akių apsaugos. mačiau kad rašai, sėdėjau laukiau kol atrašysi.vertėjo :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
zhigan_limon Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 nesigincykit su ekspertu! jis turi saugu website kinijoje! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
tomass Atrašyta Vasario 21, 2011 Pranešti Share Atrašyta Vasario 21, 2011 Jeigu didelem raidem neparašyta metal gearbox tai reishkia kad visa mechanika ish plastiko IMHO turetu laikyti koki 1000 suviu. Turiu cyma cm030 gerokai praschiau negu dujiniai saratas pradeda leistis uzh kokiu 10 m. o ten gearbox metalinis ir baterija 7,2v o ne 4,8 kaip chia jeigu norit isitikinti tai siulyciau tik viena vnt. nusipirkit pradzhiai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar