Katinas Atrašyta Gegužės 3, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 3, 2006 Na ka as galiu pasakyt Citata: "Remember your rifle. There are many like it, but that one is yours. Your rifle is your best friend, your rifle is your life. You must master it as you must master life. Without you your rifle, it is useless. And without it you are useless." Ginklas turi nepavest. Sutik, abidna buna kai paciu netinkamiausiu momentu ginklas paveda. Man taip buvo. Manau visiem cia taip yra buve... Geriau as praleisiu vakara ieskodamas info nei lauke stovesiu ir keiksiu kinus Ir dar, kadangi as priprates zaisti pagal taisykle "pridenk ir busi pridengtas" - mano ginklo nepatikimumas atsilieps komandos draugui. 2 Bravo, zaides as, nesu visiskai zalias, PaintBall'a labai daug, StrikeBall'a kelis kartus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bravo Atrašyta Gegužės 3, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 3, 2006 Tai lauksim tada kai turesi savo ginkla.Iki Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 3, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 3, 2006 Aciu dar karta tau, Bravo :alc: Iki susitikimo musio lauke Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bravo Atrašyta Gegužės 3, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 3, 2006 :duel: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Charley Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Fluderiai Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 4, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Fluderiai O pats? Siaip tai ziuriu kad bent jau daviau zmonem proga pasisakyt, pabendrauti, padiskutuoti, o tai visai jau ramu cia buvo. OK, kad butu i tema. Klausimas (taip, taip, eilinis)Kur gauti sistema aka "razgruzka"? AIC? Pas lukashenka? Man didelios nereik pradziai manau. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bravo Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Kol ginklo neturi nieko cia nebus, nes sistema atitinka ginklui (detuves ir vsio takoje), nebent jau apsisprendei :daz: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 4, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Po truputi linkstu link CA M15A4 SPC Kaina ne pati maziausia, bet ka daryt Didziausias klausimas kur gauti mid-capus :au: Kokia sistema prie M15 series eina? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bravo Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 tu sistemu yra nemazai, AIC yra kiek atsimenu shtatova sistema, grinai m16 tipo apkaboms, Luko sistemu nemates gyvai. O del mid capu manau ateiti Lukashenka gaus, nors cia tik mano nuomone:) uzeik i AIC paziurek, ten man atrodo netgi keletas variantu bus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 man ta shtatova razgruzke labai patiko. zhiauriai patogi. va kaip ji atrodo. truputi tik persisukusi, nebuvo kada susitvarkyti priesh pozuojant chia ash zhaidime latvijoje. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 4, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 man ta shtatova razgruzke labai patiko. zhiauriai patogi.va kaip ji atrodo. truputi tik persisukusi, nebuvo kada susitvarkyti priesh pozuojant chia ash zhaidime latvijoje.Jo, atrodo gerai. Tik vat AIC kataloge nerandu jos Tik US amunicijos dirza su petnesom. Ar daug ten telpa detuviu? Ka siaip su savim reik turet? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 detuviu uzhtektinai telpa, suprask poreikiai zhmoniu skirtingi. tarkim ash prisikabinu racija, paemu pora bunkeriu, dar pora granatu ish -TK- ishkauliju ir pirmyn !!! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Bravo Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Ka turesi tas bus tavo, kai kurie be sistemu zaidzia, jei neklystu tai sitoj telpa 8detuves. o mid capus gali paziureti http://www.machinegun.pl ten ir kainos skirtingos ir pasirinkimas neblogas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Charley Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Naudoju tokia razgruzke. Talpa 4 m15m16 detuves, 2 granatos. Arba 2 m14 detuves, 2 granatos, vieta racijai, vieta 2 duminem saskem. Razgruzke gan patogi. Seip gal truxta vietu granatom, bbsam ir t.t. bet pradziai pilnai uztenka. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Na galima pora krepsiu apkaboms prie dirzo kabinti- kaiptik telpa 3 granatos i viena bei labai patogu atsisekti ir issimti. Beto dar prie nugaros ura kilpos tvirtinimui Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Gegužės 4, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 4, 2006 Na toje razgruzkeje 4 dideles kishenes [telpa po viena detuve arba racija ar dar kas nors] ir dvi kishenes granatom. Bet prie jos labai sekmingai segasi dirzhas, ant kurio gali prikabinti, kad ir tokiu krepseliu kaip rode TK, gertuve ar Butt packa, kur gali susikrauti viska ka nori [asm. ash taip ir darau:) ]. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 5, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Na stai, pagaliau jusu kancios pasibaige, pasirinkimas padarytas, uzsakymas irgi Priimu sveikinimus Uz savaites turesiu savo CA M15A4 SPC su M120 :ura: Iki susitikimo musio lauke! :bud: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gegužės 5, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Kokie sveikinimai?! Kur padekos??? :alc: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 5, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Na, padekas as priprates pateikti kartu su alaus bokalu :drug: O jei rimtai, visiem didziule pagarba ir aciu uz tai kad iskentejot toki ilga fleima, mano atkakluma, visus klausimus (tame tarpe ir durnus). :kos: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
PiCCaso Atrašyta Gegužės 5, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 jo, per pora dienu parasyt 52 zinutes, ne juokas.. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gegužės 5, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Na netusciai prirasinejom:) Tema siaip vertetu uzrakinti ir jei kils naujokam egzistenciniai klausimai- priverti visa perskaityti Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Gegužės 5, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Sveikinu! IMHO geras pirikinys TK Na gal nereikai imtis tokiu drastisku priemoniu ir palikime tema atrankinta, zmones juk ishradingi, gali kilti dar kokiu nors klausimu.. Bet manau tu teisus visus naujokus siusti i sia tema:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Gegužės 5, 2006 Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Na del uzrakinimo, tai kiti klausimai gali buti uzduodami kitose temose Tema prasidejo apie AEG, o poto jau ir apie ekipuote prasidejo. O jei naujokas visa tema ramiai ir idemiai perskaitytu- jam tikrai daug kas paaisketu:) Pamacius klausima "TM ar CA imti?" drasiai dabar bus galima siusti cia Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Katinas Atrašyta Gegužės 5, 2006 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gegužės 5, 2006 Jo, PiCCaso, tu teisus, pats nustebau koks as plepus Tikrai ivertinau visu cia esanciu kantruma bei draugiskuma. Pries 3 dienas buvau visiskai zalias ir nieko nezinojau apie AEG, o dabar jauciu kad galeciau bent jau klausydamas suprast apie ka eina kalba Na ir siaip, IMHO, gerai kad mano atkaklumo deka forume buvo gyviau ir daugiau diskutuojama Aciu visiems dar karta! :alc: Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Keash Atrašyta Rugpjūčio 17, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugpjūčio 17, 2006 Blin tikrai pigiai, as kaip tik rengiuosi moraliskai ir finansiskai isigyti AEG -o cia kaina per pus mazesne, o charakteristikos tos pacios kaip TA ar CA -tipo zinomu brandu... Gal senbuviai man biski paburtu kazka ir pasakytu kuo tai butu blogiau nuo zinomo brando? (vidinis tuningas manes nelabai domina bent pradzioje) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar