liutas995 Sukurta Spalio 1, 2015 Pranešti Share Sukurta Spalio 1, 2015 Sveiki visi noreciau paklausti koki rinktis nauja airsoft ginkla?maniskis suluzo pries pora sav. ir jo sutaisyt neimanoma nes akumas su gearbox sudege(sugedo ir islyde isorini plastika.viskas ivyko namie saudant)(uzuodziau smarve is ginklo ir padejau ji ant zemes ir po kiek laiko sprogo bateriju skyrius)(baterijos pas mane dedasi prie gearbox'o). ir noreciau naujo tai siulykit variantus . ir dar vienas klausimukas gal zinot ar geri yra Lancer Tactical ginklai? nes ziuriu i ju M4. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sadys Atrašyta Spalio 1, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 1, 2015 Sveiki visi noreciau paklausti koki rinktis nauja airsoft ginkla?maniskis suluzo pries pora sav. ir jo sutaisyt neimanoma nes akumas su gearbox sudege(sugedo ir islyde isorini plastika.viskas ivyko namie saudant)(uzuodziau smarve is ginklo ir padejau ji ant zemes ir po kiek laiko sprogo bateriju skyrius)(baterijos pas mane dedasi prie gearbox'o). ir noreciau naujo tai siulykit variantus . ir dar vienas klausimukas gal zinot ar geri yra Lancer Tactical ginklai? nes ziuriu i ju M4. kaip baisiai pasakoji :) to dar negirdejau kad sprogo akumas ir sulauze gearboxa, gal galima pamatyt foto? p.s. fantastika kazkokia :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Jei saunikas is kokio orinukas.lt su plastikiniu gb tai viskas imanoma :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liutas995 Atrašyta Spalio 2, 2015 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 maniškis yra iš evike.com http://www.evike.com/products/43465/ žinau tai pigus šš Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spacemouse Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Zombie Hunter Eliminator! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Piestas Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 ir noreciau naujo tai siulykit variantus . siūlau šitą, labai geras Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
StepasRudnickas Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Prikolinat iš žmogaus...Rekomenduočiau tai paprastai, bet užtikrintai. JG G36 / G36c jei noris nebrangiai ir sąlyginai kokybiškai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liutas995 Atrašyta Spalio 2, 2015 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Aš nesu megėjas G36, labiau man patinka M4 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
liutas995 Atrašyta Spalio 2, 2015 Autorius Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 Man gali kainuot iki 150€ bet turi but ir kokybiškas Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Jonny Atrašyta Spalio 2, 2015 Pranešti Share Atrašyta Spalio 2, 2015 http://gunfire.pl/search.php?filter_producer=&filter_new=&filter_price=100-150&filter_promotion=&filter_instock=y&filter_text= Sekmes renkantis. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar