Nyuxio Sukurta Rugsėjo 16, 2015 Pranešti Share Sukurta Rugsėjo 16, 2015 Sveiki,pasidare idomu ka Lietuvos airsoft bendruomene mano apie riausiu skydu naudojima. Esu mates pora pvz interneto platybese kaip Amerikoj naudoja airsoft zaidimuose, tai pasidare idomu ka gi jus manote :) (tik iskart neuzsipulkit koks as neispruses, galvojantis kazkokius vejus ir nesamones) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
b00ras Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 Buna, kad per retai rengiamus CQB naudoja. Dalykas nepopuliarus, bet jei turesi toki ir naudosi niekas nieko nesakys. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
nitro Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 butent toki naudot pries bbs, man kvailai atrodo. jei norit naudot skydus pries bbs, tai bent pasigaminkit tikro nepersaunamo skydo kopija. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
StepasRudnickas Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 16, 2015 Antrinu V12 nuomonę. Juokingai atrodo, kai per game sėdi už tokio vizgančio plastiko gabalo ir rūko kol į jį skrenda bbs :) Skydų būna, bet jei pats planuoji darytis vien dėl to "play like you mean it" rekomenduočiau nepermatomą ir kokį nors tvirtesnį kad nevizgėtų ir bent svorio šiek tiek turėtų :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mefisto2049 Atrašyta Rugsėjo 17, 2015 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 17, 2015 Sutinku. Ir dar yra minusas tokio permatomo skydo. Teko naudoti policijos. Jis buco pabraizytas tai per ji niekaip neaimato kur bbs skrenda. Tu net nezinai ar i prieso puse saudai kol neissikisi is uz skydo. O naudojau nepermatoma su langeliu tai bent matai kur bbs skrenda per langeli. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
pukutis Atrašyta Sausio 2, 2016 Pranešti Share Atrašyta Sausio 2, 2016 Rokiškis turi tokį, naudoja labai efektyvus, 6mm fanera su guma aplink. 5 mm organinis stiklas byra šaudant is 140 ms 1m atstumu, todėl "langelis" iš tinklo. (P.s. vienašūvis 140 ms naudojamas tik taikiniams bei ekstra bandymams) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar