Rochelas Sukurta Gruodžio 2, 2005 Pranešti Share Sukurta Gruodžio 2, 2005 BUVAU CIA NESENIAI AUTOSERVISE PAS STAKLININKA JIS MAN TVARKE AIR SOFT GRANATA , TAI JIS GUMINES DETALES KAD NEARDYTU GUMOS SUTEPA SU NATURALIAIS TAUKAI, MAN ATRODO CIA KERIAUSIAS SPRENDIMAS NES TAUKAI TIRSTI. AS IR PATS TURIU TA SILIKONINI SPREJU BET NIEKO DAUG JIS NESUTEPA KAIP TAUKAI. NU NEZINAU PATARKIT KAS KA MANOT. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Gruodžio 2, 2005 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2005 visiems gumos gaminiams reikia naudoti tik silikoninius tepalus. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rochelas Atrašyta Gruodžio 2, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2005 as pats sutepinejau gumas su silikoniniu tepalu tai jos taip neslysta kaip su taukais,isbandziau visaip, bet gal as neteisus Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rochelas Atrašyta Gruodžio 2, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 2, 2005 PLIUS DREGMES NEPRILEIDZIA Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar