nutonas Atrašyta Birželio 22, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 22, 2015 Dekui uz zaidima. Viskas tvarkingai ir sklandziai praejo geimas. Linkejimai is Klaipedos... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
VGun Atrašyta Birželio 22, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 22, 2015 Buvo super zaidimas, Aciu :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sabotash Atrašyta Birželio 22, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 22, 2015 Didelis dėkui visiems. Svarbiausia kad mano nuomone buvo kokybiškas žaidimas. Pagarba raudonųjų komandai - gera šturmo taktika, labai rega gynyba pozicijų. Pats buvau geltonųjų komandoje - kita katra reikės atsirevanšuoti :D. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mulangenis Atrašyta Birželio 22, 2015 Pranešti Share Atrašyta Birželio 22, 2015 Man asmeniškai lėtokas žaidimas, bent jau iš geltonųjų pusės. Kitą kart bus tikrai geriau.PS. buvau geltonas :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai