Euphoria Sukurta Gruodžio 9, 2014 Pranešti Share Sukurta Gruodžio 9, 2014 Parduota Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Euphoria Atrašyta Gruodžio 10, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 10, 2014 Isimtos prekes, liko CAA M4 automatas su 6 apkabom, kaina 650!!!! Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lasickui Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Mano automatas. Gaila matyti keliaujantį per rankas bet tikiuosi ras gerą savininką :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MARTISdiver Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 11, 2014 :) cia kaip suprast , tipo nepirmas seimininkas to ginklo? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Sportininkas Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Reiskia tik viena kad ginklas yra blogas todel visi ji ir bando parduot kuo skubiau Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
lasickui Atrašyta Gruodžio 11, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 11, 2014 aš buvau pirmas šeimininkas ir mano rankose viskas veikė idealiai, nė karto nebuvo ardytas. Kas nutiko per pastaruosius pusantro mėnesio ir kodėl šis žmogus jau trečias savininkas negaliu pakomentuoti :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Mariux Atrašyta Gruodžio 12, 2014 Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 12, 2014 http://www.airsoftgun.lt/invision/index.php?/topic/11847-caa-m4-saudymo-problemos/ Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Euphoria Atrašyta Gruodžio 14, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Gruodžio 14, 2014 Parduodu del to nes skubiai prireike pinigu kadangi istiko beda. Ir jau parduota Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar