Goncikas Sukurta Lapkričio 22, 2005 Pranešti Share Sukurta Lapkričio 22, 2005 Tai va teko su Warbeast palakstyti po mishka tratinau ish kazhkokio vokishko ... G36 lygtais artai kazhkas panashaus ... Sorry Warbeast pamirshau pavadinima. Bet chia mes ne apie ta norim kalbeti. Uzhvezhe zhaidimas tikrai. Ir mastau pirkti savo ginkla. Vat norechiau pasiklausineti visu kas turi ar susidure vat su tokiu pasaulio stebuklu kaip: Tokyo Marui Steyr Aug SR (Special Receiver Type) Norechiau ishgirsti atsiliepimus +/- apie shita GUN`a. Kokius tuningus galima jam sudeti ir t.t. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Matas Atrašyta Lapkričio 22, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 22, 2005 AUG'as tikrai geras ginklas. Ilgas vamzdis, atizvelgiant i vamzdzio ilgi gana trumpas ginklas, patogi ugnies keitimo sistema, patvarus [bent jau lyginant su kitais TM ginklais], patiko man jo balansas. Deja greit nuluzta priekine rankena, mazas akumas, gal kiek man nepriimtinas jo dizainas, bet cia jau asmeninis skonio reikalas. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Goncikas Atrašyta Lapkričio 22, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 22, 2005 Na dizainas man jo tiesiog pasaka Del rankenos per dauk nesijaudinu ... svarbu kad butu patvarus. Batarejke galima didesne deti ... skaichiau apie tuningus ... mol buozhej pasikapastai ir atsiranda daugiau vietos Toliau ar ymanoma gauti jam original Optini taikikli ... ne 2x kuris eina su militia bet normalu B) kad kazhka butu galima izhiureti .... Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Warbeast Atrašyta Lapkričio 22, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 22, 2005 tai gonci rinkis shita, ant reilo galesi kokia nori optika uzhsideti va kaip atrodys Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Goncikas Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Autorius Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Shiaip noretusi kad butu original optica nes ... man ji archiau shirdies o chia jau kazhkas ni to ... ant dragunovo tokia optika kak ras butu bet ne ant AUG Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Vini_the_Puh Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2005 na tu optiku visokiausiu buna. tau reiktu ieskoti vamzdelio tipo, tokiu tikrai buna Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
axien Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Nea, Goncik, tokios optikos nedek. Nes pats pasiziurek - nuo tokios optikos net vabzdis sutrumpeja Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
-TK- Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2005 axien, vamzdis ne nuo to sutrumpeja Siaip AUG,as- neblogas ginklas:) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
axien Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 23, 2005 Na AUG'as asmeniskai man irgi prie sirdies, bet savuoju kol kas dar nenusivyliau Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
sHturmas Atrašyta Birželio 19, 2006 Pranešti Share Atrašyta Birželio 19, 2006 AUG'as nerealus ginklas ir miske ir pastate... is jo galima isspaust ir siokias tokias snaiperio savybes.. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Arabs Atrašyta Rugsėjo 24, 2006 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 24, 2006 nenorint kurt naujos temos apie CA steyr aug a1 , stai nebloga "skaidre", apie pastarajihttp://www.actionsportgames.com/site/mo ... ileId=7911 Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar