Elena911 Sukurta Rugsėjo 21, 2014 Pranešti Share Sukurta Rugsėjo 21, 2014 Pradėsiu naują temą. Gavau dovanų ( gimtadienio proga - AČIŪ ) ginklą, apie kurį patyliukais pasvajodavau - Thompson M1A1. Patyliukais, nes nėra labai populiarus žaidėjų tarpe, bet vistiek norėjosi. Visų pirma akį patraukė išvaizda. Turi savo "veidą" šitas aparatas. Na ir pagal mano gabaritus visai tinkamas :) Minimalūs komentarai labai nedžiugino, bet ką jau čia... juk norėti niekas nedraudžia.Šiandien išbandžiau. Beveik nustebino tylus veikimas ir taiklumas, kaip tiesiai iš parduotuvės. Patogus laikyti ir taikytis, tik ko gero gulėti nebus labai patogu. Dėtuvių keitimas... teks padirbėti. Nuo turimo ir prisijaukinto MP5 skiriasi pakankamai stipriai. Pirmą kartą keičiant norėjosi nusikeikti. Netrukus išbandysiu žaidime, pažiūrėsim kaip ir kas su juo. Pirmas įspūdis geras. Manau, truputį painvestavus dar pagerės. Kas išbandėt - pasidalinkit nuomonėm, pliusais ir minusais. Kas nebandėt... tai išbandykit, nes nepabandęs nežinosi :D Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
XraideR Atrašyta Rugsėjo 21, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 21, 2014 Valiooooo Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
setuolis Atrašyta Rugsėjo 21, 2014 Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 21, 2014 Labai smagu, sveikinu :) pas mane Thompson'as taip pat "need to have" saraše. Todėl iškart turiu porą klausimu. Koks Thompson'o gamintojas? Kur pirktas? Žinoma jei ne paslaptis, kiek dovanos autoriai(ius) mokėjo už jį? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Elena911 Atrašyta Rugsėjo 22, 2014 Autorius Pranešti Share Atrašyta Rugsėjo 22, 2014 Manau is airsoftas.lt ;) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
setuolis Atrašyta Vasario 1, 2016 Pranešti Share Atrašyta Vasario 1, 2016 Nu ka pagaliau ir mano kieme šventė. :)Atkeliavo mano Thompsonas CM.033 pirktas iš taiwangun.Metalas+plastikas. (plastikas tik vietoj medinių detalių, visa kita metalas) Žinoma būtų žymiai geriau jei vietoj plastiko būtų medis, bet už tokią kainą (~100 eurų) plastikas neblogai atrodo. Plastikas padarytas kaip medžio imitacija ir tikrai neblogai, negadina vaizdo ir neatrodo pigiai ar šlykščiai. Komplekte idėta baterija 8,4V 1100 mAh, kurią iškart keičiu į lipo bateriją. Ištrauktas iš dėžės ginklo greitis ~108m/s. Vienintelis ginklo trūkumas tai plasmasiniai stumoklio (cilindro) dantračiai. Artimiausiu metu reikės šitą ištaisyti. Pats Thompsonas tikrai labai smagus ginklas. Labai malonu laikyti, svoris geras. Pojūtis fantastiškas. :) Laukiam bandymų kovos lauke. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 6, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 6, 2017 Kolega, gal žinot kokio dydžio baterija dedasi? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Spalio 7, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 7, 2017 Kolega, gal žinot kokio dydžio baterija dedasi? Buožėje ten praktiškai bet kokia gali įtalpinti. Bent jau kai aš pirkau 2200mah lipo, net nežiūrėjau išmatavimų, ėmiau iš akies. Tilpo ir dar vietos buvo. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 7, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 7, 2017 Pas jus kokios firmos? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Spalio 7, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 7, 2017 CM.033 bet as ji jau pardaves senokai :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 10, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 10, 2017 Aš ir CM.033 galvoju pirkti????, o kiek voltų baterija pas jus buvo? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Spalio 10, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 10, 2017 7,4v buvo. Buvau is kito ginklo idejes ir 11.1v bet kadangi viduriai buvo pilnai gamykliniai ir net neketinau i juos listi, likau prie 7,4v. Beje baterija viduje barska kai ten vietos daug,tai pasiruosk ikisti burbulines pleveles ar kazko pan. :) Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 11, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 11, 2017 O be baterijos dar kažką verta patobulinti, pakeisti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Spalio 11, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 11, 2017 Ziurint ko tau is jo reikes. Jis is dezes saude apie 100m/s, tai kazkiek pasikelti galima ir net rekomenduotina, ypac jei cia bus tavo pagrindinis ginklas. Jeigu nesi susipazines su gearbox sandara, (o as esu 100% isitikines, kad nezinai nei kur, nei kas randasi Ver.6 gearbox'e) nesk tokius darbus atlikti kvalifikuotiems airsofto meistrams, jie tau viska isaiskins ir patars. Siaip, atsizvelgiant i tai, kad kainuodamas apie 90eur, jis ateina su pilnai metaliniu korpusu, as sakyciau kad puikus variantas. Jeigu tik tau "limpa" prie rankos jo nestandartine forma - pirmyn. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 13, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 13, 2017 upgreidus pasiliksims velesniam laikui. :)Dabar baterija su pakroveju reik isigyt. gal zinot kur geriausiai butu galima rast? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
R0k1s Atrašyta Spalio 28, 2017 Pranešti Share Atrašyta Spalio 28, 2017 Taigi gavau cm.033, bet po keliu dienu pradejo neveikt saudymo rezimu perjunginetojas. Dabar vientik automatiskai saudo.Zino gal kas kaip pataisyti? Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Corde Atrašyta Lapkričio 4, 2017 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 4, 2017 Taigi gavau cm.033, bet po keliu dienu pradejo neveikt saudymo rezimu perjunginetojas. Dabar vientik automatiskai saudo.Zino gal kas kaip pataisyti? Gali but selector plate. Reikia issikelti gearbox'a ir pasiziureti. Kiek pamenu ten yra 2 ugnies perjungimo svirtys safe/fire ; semi/auto. Tai gali buti ir 2 atskiri selector plate'ai. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Tautvixs Atrašyta Lapkričio 5, 2017 Pranešti Share Atrašyta Lapkričio 5, 2017 Taigi gavau cm.033, bet po keliu dienu pradejo neveikt saudymo rezimu perjunginetojas. Dabar vientik automatiskai saudo.Zino gal kas kaip pataisyti? Man tas pats buvo tik su M16 bet pasikeičiau selector plate ir fire mode selector lever ir viskas susitvarkė. Link to comment Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Rekomenduojami pranešimai
Prisijunkite, kad galėtumėte komentuoti
You will be able to leave a comment after signing in
Prisijunkite dabar